Σοκαρισμένος απο την κατακραυγή ο Αδωνις διορθώνει όσα ειπε χθες στον Γιώργο Παπαδακη: Ουδέποτε υπονόησα, ότι οι Έλληνες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε διπλή ανάρτηση του ο Αδωνις Γεωργιαδης, διορθώνει τις δηλώσεις του στον Γιώργο Παπαδακη, μετά τον πρωτοφανή σάλο που δημιουργήθηκε.

Συγκεκριμένα έγραψε στις αναρτήσεις του:

Στην χθεσινή μου εμφάνιση στον Αντ1 αναφέρθηκα στο πως ο κόσμος απ φόβο για το αύριο επιλέγει να κάνει περισσότερο οικονομία και να μην κάνει την συνήθη κατανάλωση διότι η ψυχολογία όλων μας επηρεάζεται προφανώς απ το φόβο του πολέμου.

Ουδέποτε, υπονόησα, ότι οι Έλληνες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.
Καλοδεχούμενη η κριτική στα όρια όμως που δεν προσβάλει την νοημοσύνη μας.

Τι είχε συμβεί χθες στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη:

Άφωνος έμεινε ο Γιώργος Παπαδακης ακούγοντας τον Αδωνι Γεωργιαδη να του λέει πως ο κόσμος δεν κρυώνει και πως για όλα φταίνε τα καναλια που δημιουργούν ψυχολογικά στον κόσμο με τις άσχημες ειδήσεις που μεταφέρουν.

Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να ξανακάνει εκπομπή πια ο Γιώργος Παπαδακης μετά απο αυτά που άκουσε ο άνθρωπος ή αν θα θελήσει να φύγει απο την τηλεόραση για να σωθει απο αυτά που ανεύθυνα ξεστομίζουν στα καναλι, άνθρωποι που θα έπρεπε με σοβαρότητα να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των πολιτών αντί να τα κρυβουν κάτω απο το χαλί και το κακό τους χάλι, με την έλπιδα πως ετσι θα κερδιζουν λίγο καιρο ακόμη στην εξουσία.

Η χώρα πλέον ζει σε μια πρωτόγνωρη κρίση με τις τιμές να εχουν ξεπεράσει ακόμη και την περίοδο της αλλαγης του νομίσματος της χώρας απο δραχμές σε ευρω, οταν γινόντουσαν αδικαιολόγητες στρογγυλοποιήσεις στην μετατροπή των τιμών απο δραχμές σε ευρω, προς τα πάνω.

Αν μάλιστα θέλει, αυτο να το προσθέσει ο πρωθυπουργός στο βιογραφικό του, μπορει να το κανει καθως  κατάφερε να σπασει ακόμη και το Ρεκόρ της ακρίβειας που υπήρχε επι Σημίτη και να καρπωθεί τη δόξα, οσο οι πολίτες παγώνουν χωρίς θέρμανση, μαζεύουν φραγκοδίφραγκα έξω απο τα βενζινάδικα για να βάλουν λίγη βενζίνη, δακρύζουν στα σουπερ μαρκετ κοιτώντας τις τιμές οταν τα παιδιά τους ζητάνε μια ακριβή σοκολάτα ή ένα τυρογαριδάκι. Μην πούμε και για τις τιμές στα σουβλακια που για να φας ένα πυτογυρο θα πρέπει να έχεις πιάσει το τζοκερ και να το γιορτάζεις.

Αλλα παρόλα αυτά οι πολίτες δεν κρυώνουν οπως λένε οι υπουργοί στα καναλια και ίσως να εχουν δίκιο γιατί η κοινωνία πλέον ειναι ένα καζάνι που βράζει με την κυβερνηση να κλείνει συνεχώς όλες τις βαλβίδες ασφαλείας, σαν να επιδιώκει την κοινωνική έκρηξη, σαν να περιμένει την στιγμή της έκρηξης οπως περίμενε ο Νερωνας τη φωτια που έκαψε τη Ρώμη.

kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ