Η συγκλονιστική στιγμή που ο Μητσοτακης έβγαλε τα χέρια απο τις τσέπες για να κανει κάτι ξεχωριστό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την λαχαναγορά επισκέφτηκε ο Κυριακος Μητσοτακης και μάλιστα ανέβασε και βιντεο απο την επίσκεψη του, γράφοντας:

Επισκέφθηκα σήμερα την Κεντρική Λαχαναγορά και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με παραγωγούς και εμπόρους. Έχουμε λάβει μέτρα για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε για όσο χρειαστεί.

Σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης του στην λαχαναγορά ο πρωθυπουργός ήταν ο εαυτός του, ο γνωστός κλασικός Κυριακος Μητσοτακης με τα χέρια στις τσέπες. Βέβαια κάποια στιγμή τα έβγαλε για να κανει τι λέτε; Μα για να βγάλει σελφι, τι αλλο;

E92DB6AF 384A 46AE AE94 34ABFF13CD92

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λαχαναγορά.

Με προσωπική του πρωτοβουλία ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκεφτηκε την κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οπου συνομίλησε με παραγωγούς και χονδρεμπόρους για τις προκλήσεις που έχουν προκαλέσει στην αγορά η παγκόσμια ενεργειακή κρίση, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τα κύματα κακοκαιρίας που έπληξαν πολλές καλλιέργειες και κυρίως για το ζήτημα των ανατιμήσεων στην αγορά.

Ο πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την ελληνική παραγωγή και τη συνεισφορά της στην αγορά, με τους εμπόρους να του απαντούν ότι σχεδόν το 70% των αγαθών τους είναι εγχώριας παραγωγής, ενώ διαβεβαίωσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ζήτημα επάρκειας στα οπωροκηπευτικά είδη. «Η αγορά, με συντονισμένες ενέργειες των επιχειρήσεων, εξασφαλίσει την επάρκεια», ανέφερε στον Πρωθυπουργό ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Απόστολος Αποστολάκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ