Δημοσιογραφοι επέλεξαν τον Μητσοτακη απο όλους τους ξένους ηγέτες για να ρωτήσουν αν θα επιτεθεί με πυρηνικά ο Πούτιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο όλους τους ηγέτες στην σύνοδο κορυφής οι ξένοι ανταποκριτές τελικά εμπιστεύονται την κρίση του Έλληνα πρωθυπουργού απο αυτή των υπολοίπων. Δεν ειναι τυχαίο που αγνόησαν τόσους και τόσους αρχηγούς κρατών και έκαναν την πιο κρίσιμη ερώτηση για το μέλλον της ανθρωπότητας στον Κυριακο Μητσοτακη.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωθυπουργός ρωτήθηκε, στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για το ενδεχόμενο η Ρωσία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό να απαντά με το κύρος και την εγκυρότητα που τον διακρίνει:

«Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για αυτό το ενδεχόμενο. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι θα στείλουμε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα σήμερα ότι η Συμμαχία μας είναι απόλυτα ενωμένη στο ζήτημα της στήριξης της Ουκρανίας, σε αυτόν τον αγώνα για την ύπαρξή της. Και θεωρώ επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πολλά κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνειδητοποίησαν, ως αποτέλεσμα αυτής της κρίσης, ότι η Ευρώπη πρέπει να αυξήσει το γεωπολιτικό της αποτύπωμα και τις αμυντικές της δαπάνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ