Σάλος απο την αποκάλυψη Κατερινοπουλου για τα τρια αγγελούδια στην Πατρα: Μιλάμε για το έγκλημα του αιώνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πάνω κάτω έφερε χθες στο δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, οπου εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι πρόκειται για έγκλημα και εκτίμησε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν συλλήψεις.

“Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα έχουν τελειώσει όλα. Είναι το έγκλημα του αιώνα όπως έχω εκφραστεί κι άλλες φορές. Θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες. είναι ευθύνη της Αστυνομίας να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες του εγκλήματος, απ’ όπου κι αν προέρχονται αυτοί.

Ανάρτηση-σοκ γνωστού δικηγόρου για τα λάθη του ιατροδικαστή Μπουζιάνη!

Μία περίεργη πτυχή της πορείας του ιατροδικαστή, Σωτήριου Μπουζιάνη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο γνωστός δικηγόρος, Γιάννης Απατσίδης.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρεται σε ένα γεγονός του παρελθόντος που, ενώ το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα έκανε λόγο για πνευμονική εμβολή, το δικαστήριο κατέληξε ότι στην υπόθεση της Αρτεμισίας Γαβαλά η γυναίκα κατέληξε από στραγγαλισμό.

ECFF116B 6DE3 4B76 B992 78DC1B2D7E45

ΔΗΜΟΦΙΛΗ