Σοκ στο Αιγάλεω: Είδε την αδερφή της να της αρπάζει τα δυο ανήλικα παιδιά της και να τα πετάει απο το μπαλκόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια γυναίκα που πήγε επίσκεψη στο σπίτι της αδερφής ξαφνικά βούτηξε τα δυο ανήλικα ανίψια της, ηλικίας 2 και 5 ετων και αφού τα πέταξε απο το μπαλκόνι πήδηξε και αυτή μετά απο πίσω τους.

Το πραγματικά σοκαριστικό ατο περιστατικό συνέβη στο Αιγάλεω, με μια νεαρή γυναίκα να πηδά από το μπαλκόνι στο κενό, αφού προηγουμένως είχε πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο ανήλικα ανίψια της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν για επίσκεψη στο σπίτι της αδερφής της, όταν για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο, άρπαξε τα δύο ανήλικα ανίψια της και τα πέταξε από το μπαλκόνι, για να τα «ακολουθήσει», κατόπιν και η ίδια. Το καλό της υπόθεσης είναι πως το διαμέρισμα όπου συνέβη το κακό βρίσκεται σε υπερυψωμένο ισόγειο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τα δυο παιδάκια ηλικίας 2 και 5 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παίδων», χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ η -επίσης ελαφρά τραυματισμένη- θεία τους μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο», όπου και θα περάσει από ψυχιατρική εξέταση. Όσο για τη μητέρα των παιδιών, βρίσκεται, φυσικά, σε κατάσταση σοκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ