Σάλος με το τραγούδι στο επεισόδιο των απαράδεκτων που έπαιξε την 25η Μαρτίου που ελεγε πως βγάλαμε τα μάτια μας με τον Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφωνοι οι τηλεθεατές του Mega με αυτο που ειδαν στον αέρα πριν λίγα λεπτά. Την ημέρα που ο πρωθυπουργός έδινε την δική του μάχη στη σύνοδο κορυφής για την παγκοσμια Ειρήνη και για να σώσει την ανθρωπότητα ακόμη και απο ένα πυρηνικό εφιάλτη το καναλι επέλεξε να προβάλει το συγκεκριμένο επεισόδιο που είχε τίτλο Επιθεώρηση.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο Ακουγόταν ένα τραγούδι που στους στίχους του ελεγε: Και οχι άλλη γκαντεμιά, λίγο μπαϊράκι, βγάλαμε τα μάτια μας με τον Μητσοτακη που ήταν ο χειρότερος.

Τι ειναι οι απαράδεκτοι

Οι Απαράδεκτοι είναι μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές της νεότερης τηλεοπτικής ιστορίας και δημιουργήθηκε από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Στην σειρά έπαιζαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Βλάσσης Μπονάτσος. Συμπρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και διήρκησε 1½ τηλεοπτική σεζόν, από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993, ενώ ήταν εν μέρει βασισμένη σε παλιές ελληνικές ταινίες. Έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης χάρη στις πηγαίες και αστείες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, που μάλιστα κάποιοι από αυτούς εξακολουθούν μέχρι σήμερα να είναι σημαντικά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση.

Στη σειρά επίσης έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις ηθοποιοί που αργότερα έγιναν ευρύτερα γνωστοί στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, όπως η Ρένια Λουιζίδου στο ρόλο της φίλης του Βλάσση (οι ρόλοι είχαν τα πραγματικά ονόματα των ηθοποιών, κάτι ιδανικό για το «ανδρόγυνο» Παπαδοπούλου), ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο ενός αστυνομικού που έκανε περιστασιακά την εμφάνισή του στη σειρά, ενώ εμφανίστηκαν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Τη μουσική επιμέλεια της σειράς είχε αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός, και αργότερα γνωστός από τις εμφανίσεις του στην ιδιωτική τηλεόραση, Νίκος Μουρατίδης, ενώ το μουσικό θέμα των αρχικών τίτλων ήταν μίξη του Νίκου Πατρελάκη.

Η σειρά παραμένει επίκαιρη και διαχρονική. Επιπλέον χαρακτηρίστηκε ότι ήταν μπροστά για την εποχή της.

Σημερα παίζεται σε επανάληψη καθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στο Mega.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ