Έφυγε απο τη ζωη ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Στάθης Καρράς, που έγραψε ιστορία σε ΥΕΝΕΔ και ΕΡΤ

Οι παλιότεροι θα τιν θυμούνται σίγουρα να εκφωνεί τα δελτία ειδήσεων στο κρατικο καναλι καθως για δεκαετίες υπήρξε παρουσιαστής ειδήσεων και άλλων ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών σε ΥΕΝΕΔ και ΕΡΤ καθώς και αρχισυντάκτης στην κρατική τηλεόραση ενώ είχε τιμηθεί και με το Βραβείο Δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση.

Δυστυχως ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Στάθης Καρράς εφυγε απο την ζωη ανημερα την 25η Μερτιου, γεμίζοντας θλίψη την οικογένεια του.

Ο Στάθης Καρράς είχε καταγωγή από το Καρπενήσι. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Νομικά και ήταν από τους πρωτεργάτες της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Για πολλά χρόνια υπήρξε παρουσιαστής ειδήσεων και άλλων ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών σε ΥΕΝΕΔ και ΕΡΤ καθώς και αρχισυντάκτης στην κρατική τηλεόραση. Επίσης εργάστηκε ως ελεύθερος ρεπόρτερ, οικονομικός και πολιτικός συντάκτης και σχολιαστής στον ημερήσιο και περιοδικό αθηναϊκό Τύπο με πολλά χρόνια παρουσίας στις εφημερίδες «Εστία» και «Βραδυνή».

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και είχε τιμηθεί με το Βραβείο Δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση. Ακόμη ήταν τακτικό μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, από την οποία επίσης είχε τιμηθεί με λογοτεχνικό βραβείο.

Ανάμεσα στα λογοτεχνικά του έργα περιλαμβάνονται τα βιβλία «Λογοτεχνικά πορτραίτα», «Ελληνική μνήμη», «Λοχίας Λομπάρντι», «Ο νεκρός καβαλάρης», «Όταν οι άνθρωποι θεοπλαστούν» και «Φωνές στην Έρημο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ