Νέος σάλος με αποκαλυπτικη φωτογραφια που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος: Το νου σας αν δείτε αυτόν τον άνθρωπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ασυνήθιστη νεα φωτογραφια ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος με τι χιούμορ που τον διακρίνει στην οποια βλεπουμε τον Κυριακο Μητσοτακη.

Αξίζει να θυμησουμε πως αυτού του είδους οι αστειες φωτογραφιες αποτελούν αγαπημένο θεμα του Μακη Τρινταφυλλοπουλου καθως κατα καιρούς εχει δημοσιεύσει αρκετές.

Το ρεύμα στον Θεό, τα καυσιμα στον Θεό, τα προϊόντα των σουπερμάρκετ στον Θεό και οι μισθοί στον πάτο! Είναι κυβέρνηση αυτή; Δε μπορείς να ανεβάσεις τους μισθούς; Έλεγξε τις τιμες @kmitsotakis. Καταλαβαίνω ότι είναι οι σπόνσορες σας αλλά δεν πάει άλλο θα βγει ο κόσμος στο δρόμο!

Το νέο αμυντικό δόγμα… zougla.gr

Γούρι… Zougla.gr

Θεωρώ ότι η βοήθεια που προσέφερε στον Ουκρανικό λαό ήταν καθοριστική. Μπορεί να άφησε εκτεθειμένη την χώρα του αλλά ποιος δίνει σημασία σε τόσο ασήμαντες λεπτομέρειες… #Πολεμος_στην_Ουκρανια

Ως ηθοποιός με τέτοια κίνηση μάλλον πήρε πολύ κόσμο στον λαιμό του…

Κυρίες… zougla.gr

Ζόρικα αγόρια… zouga.gr

Όχι παίζουμε!..

Και αναρωτιόμουν τόσον καιρό: Που να βρίσκονται άραγε οι ποιητές αυτής της χώρας; Ναι τώρα αισθάνομαι πιο ασφαλής μετά από τέτοιον οίστρο!

Όταν έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος… #ΔΕΗ #Μητσοτακης_ηλεκτροπληξια

Αθεόφοβοι εσείς που κυβερνάτε τον τόπο σχεδιάσατε ενεργειακή πολιτική; Δεν έπρεπε να ακυρώσετε την ρήτρα αναπροσαρμογής και να χρεώνετε τον κόσμο με την φθηνότερη τιμή 0,17 ανά κιλοβατώρα;Πως θα επιβιώσουν οι άνθρωποι με λογαριασμούς ΔΕΗ πάνω από τον μισθό τους;Να αυτοκτονήσουν;

Θύματα… #Μητσοτάκης #Ουκρανια

Όταν βλέπω Μητσοτάκη με Αυτιά στην τηλεόραση αισθάνομαι ασφαλής…

Θυμάστε τις εταιρείες ρεύματος που σας έταζαν φθηνά τιμολόγια στη μισή τιμή;Γιατί εξαφανίστηκαν σκεφθήκατε;Μα είναι τόσο απλό! Γνώριζαν ότι θα αυξηθεί το ρεύμα 300% και αφού έκαναν τη μπάζα τους εξαφανίστηκαν!Έπρεπε να το γνωρίζουν;Όχι φυσικά. Έπρεπε να σας το πουν;ΝΑΙ… φυσικά!

D Η απίστευτη παρέα των 35χρονων επενδυτών Θεσσαλονίκης-Αθήνας! Ακριβό χρυσό ρολόι, ακριβό πούρο, φθηνό πακιστανικό τηλέφωνο (για καθαρές δουλειές) και φωτογραφία από την επίσκεψη του Σεΐχη του Κουβέιτ με την υποσημείωση ο φίλος μου!.. Ε μα πως να μην κάνει άλματα η Οικονομία;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ