Νεο χτύπημα του Μακη Τριανταφυλλοπουλου με βιντεο – Πως μπλέκει και τον Μητσοτακη σε αυτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε νέα του ανάρτηση πριν λίγα λεπτά ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος τονίζει:

Οσο κλωτσάνε οι Εσθονοί του Μητσοτάκη τόσο θα επαναλαμβάνω εγώ την συνέντευξη του πολυβραβευμένου Ιταλού δημοσιογράφου για τις δημοκρατίες κατ´ ευφημισμό.

Αυτή βεβαια δεν ήταν η πρώτη αναφορά του Μακη Τριανταφυλλοπουλου στον συγκεκριμένο Ιταλό δημοσιογράφο, καθως πριν απο τρεις μέρες είχε προηγηθεί και μια άλλη ανάρτηση:

Ακροδεξιά απολιθώματα κάνουν επίθεση εδώ και μέρες παριστάνοντας τους διαμαρτυρόμενους…Εσθονούς. Περί Εσθονών του Μητσοτάκη πρόκειται φυσικά. Δείτε λοιπόν τι λέει ο Ιταλός πολυβραβευμένος δημοσιογράφος Franco Fracassi για ο,τι συμβαίνει στην Εσθονία ακροδεξιά απόβλητα!

346C2C32 CEDA 4D13 8DF5 03B936DBC1D5

Αλήθεια, πόσοι ναζί υπάρχουν ακόμα στην Ευρώπη, στις ευρωπαϊκές πλατείες και στις πολιτικές πρωτοβουλίες που οδήγησαν ορισμένες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στην αυτονομία; Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φράνκο Φρακάσι, πολλοί, όπως αναφέρει στο βιβλίο του «IV Reich» (Τέταρτο Ράιχ). Είναι ένα ταξίδι στη λεγόμενη «Μαύρη Διεθνή», η οποία έχει ρυθμίσει τα παγκόσμια γεγονότα και έχει επιστρέψει αυτές τις μέρες που χαρακτηρίζονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον Φρακάσι, αυτή η οντότητα είναι η «κόρη» εκείνων των ναζί που κατέφυγαν στην Αμερική μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και των οποίων οι «γιοι», εκπαιδευμένοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, έγιναν πρωταγωνιστές στις νέες ηγεσίες των χωρών που αποσχίστηκαν από την πρώην ΕΣΣΔ. Στη Λετονία, στην Εσθονία, στη Λιθουανία, στην Ουκρανία.

Όλα, σύμφωνα με τον Φρακάσι, έχουν κοινό παρονομαστή τις «μαύρες» ομάδες, έτοιμες να διεισδύσουν στους δρόμους, στα κοινωνικά κινήματα και στις νέες κυβερνήσεις. Η υπόθεση της Ουκρανίας είναι, μεταξύ άλλων, πολύ επίκαιρη λόγω του πολέμου των τελευταίων ημερών.

Αλήθεια, πόσοι ναζί υπάρχουν ακόμα στην Ευρώπη, στις ευρωπαϊκές πλατείες και στις πολιτικές πρωτοβουλίες που οδήγησαν ορισμένες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στην αυτονομία;

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φράνκο Φρακάσι, πολλοί, όπως αναφέρει στο βιβλίο του «IV Reich» (Τέταρτο Ράιχ). Είναι ένα ταξίδι στη λεγόμενη «Μαύρη Διεθνή», η οποία έχει ρυθμίσει τα παγκόσμια γεγονότα και έχει επιστρέψει αυτές τις μέρες που χαρακτηρίζονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ