Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Βασίλη Καρρα – Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραλιγο να σωριαστεί πάνω στην πιστα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολες ώρες για τον Βασιλη Καρρα που μετά την εμφάνιση του στη σκηνή αισθάνθηκε αδιαθεσία, λύγισε κάτω, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμενα ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς βγήκε στη σκηνή, όμως κατά την διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου και εχει λάβει εξιτήριο σημερα Κυριακή, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθηση του στην Αθήνα συμφωνα με όσα ανέφερε το μεσημέρι της Κυριακής, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή “Τι Λες Τώρα” που μετέφερε τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του λαϊκού τραγουδιστή λέγοντας πως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της Κρήτης με έντονο πόνο στο στομάχι και έπειτα από μία σειρά ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

“Χθες το βράδυ είχε live εμφάνιση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η πληροφορία που ήρθε πριν από λίγο είναι ότι νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά από ένα άσχημο περιστατικό μετά τη live εμφάνισή του. Εμείς μιλήσαμε με το περιβάλλον του Βασίλη Καρρά και ευχαριστούμε πολύ για αυτό και είναι καθησυχαστικό το ρεπορτάζ. Πράγματι αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο στο στομάχι. Ολοκλήρωσε όμως την εμφάνισή του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τον κράτησαν οι γιατροί και έγινε εξονυχιστικός έλεγχος. Έμεινε για αρκετή ώρα εκεί. Τα πολύ καλά νέα είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Βασίλης Καρράς οδεύει προς Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι ο θεράποντας γιατρός του και ξέρει το ιστορικό του. Όλα είναι καλά”, αναφέρθηκε στην εκπομπή του MEGA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ