Παγκόσμιος Σάλος στα βραβεία όσκαρ με την επίθεση του Γουιλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κρις Ροκ έκανε ένα αστείο για τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ που βρίσκεται στο «GI Jane» λόγω του φαλακρού της κεφαλιού.

Μίλησε ανοιχτά για μια κατάσταση τριχόπτωσης.

Ο Γουίλ Σμιθ έτρεξε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ.

Τι χαστούκι!!

https://twitter.com/zainab4peace/status/1508284867313811457?s=21&t=B3fPGC2qKkDel1R1pJX_ow

Πρωτοφανες σκηνικό στη σκηνή του «Dolby Theatre» κατά την απονομή των Όσκαρ, οπου οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα όσο και οι εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη έμειναν αποσβολωμένοι όταν ξαφνικά ο Γουίλ Σμιιθ ανέβηκε πάνω στη σκηνή την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Κρις Ροκ μιλούσε, του έριξε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του!

Ο Κρις Ροκ που δεν περίμενε κάτι τέτοιο από τον συνάδελφό του, έπεσε απο τα σύννεφα ενώ τη στιγμή που ο Γουιλ Σμιθ ανέβηκε για να τον χτυπήσει, ο Ροκ μόλις είχε πετάξει ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ, η οποία όμως έχει αλωπεκίαση!

Συγκεκριμένα ο Ροκ ενώ παρουσίαζε το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ πρότεινε στην Σμιθ να γυρίσει σίκουελ για το «G.I. Jane», στο οποίο η Demi Moore είχε πρωταγωνιστήσει με ξυρισμένο κεφάλι. Τη στιγμή που ο Ροκ έκανε το αστείο, ο Σμιθ φάνηκε να γελάει, ωστόσο η σύζυγός του, του έκανε μία γκριμάτσα δείχνοντας ότι δεν της άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε.

Ο Σμιθ χωρίς να πει τίποτα και φανερά ενοχλημένος, σηκώθηκε από τη θέση του έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του.

Μάλιστα, όταν κάθισε στη θέση του ακούστηκε να λέει: «Να μην ξαναπιάσεις στο γαμ.. στόμα σου τη γυναίκα μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ