Οργή στην Αρμενία από την αθλιότητα του κοινοβουλίου της Ουκρανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα tweet του κοινοβουλίου της Ουκρανίας το οποίο επικρατούσε την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στο Αρτσάχ, εξόργισε τους αρμένιους. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από τουρκικές πηγές, η Αρμενία παραχώρησε στην Ρωσία 4 πολεμικά αεροσκάφη μαζί με τα πληρώματα τους, για να συμμετέχουν στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας!

«Το Ουκρανικό Κοινοβούλιο συγχαίρει το Αζερμπαϊτζάν για τη νέα κατοχή στο Αρτσάχ. Και αυτό παρά το γεγονός ότι στην Ουκρανία ζουν 500.000 Αρμένιοι, πολλοί Αρμένιοι έχουν οργανώσει τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία, ενώ 10 Αρμένιοι που υπηρέτησαν στον Ουκρανικό στρατό έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εισβολής», αναφέρουν μέσα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, παραθέτοντας μάλιστα το επίμαχο tweet του ουκρανικού κοινοβουλίου:

32FF1C76 DA06 4128 A389 FF65174B4364
Το απαράδεκτο tweet του ουκρανικού κοινοβουλίου

Πληροφορίες από αζέρικες και τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι η Αρμενία παραδίδει μαχητικά αεροσκάφη στην Ρωσία μαζί με τα πληρώματα τους, για να συμμετέχουν στον πόλεμο στην Ουκρανία. Πράγμα φυσικά που δεν είναι ανεξήγητο, διότι Ρωσία και Αρμενία έχουν υπογράψει συμφωνία αμυντικής συνδρομής, σαν αυτή που έχει υπογράψει η Ελλαδά με τη Γαλλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ