Κρίση πανικού στο Μαξίμου για την Eurovision 2022 – Τι δυσάρεστο φοβουνται οτι μπορει να συμβεί στον φετινό διαγωνισμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορει η κυβερνηση στον τομέα της ακρίβειας να πιάστηκε στον υπνο και να μην κατάφερε να συγκρατηθεί τις τιμές, σε αλλα όμως θέματα ακολουθεί πιστα την παροιμία που λέει πως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Οπως μαθαίνουμε απο πηγες πολύ κοντά στον στενό κύκλο του πρωθυπουργού στο Μαξίμου συζητουν την περίπτωση να υπάρξει κάποιο ευτράπελο με το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατα του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα φοβουνται μήπως καποιος φωνάξει το γνωστό σύνθημα κάνοντας ακόμη και πλάκα, ειδικά οταν γίνονται ζωντανές συνδέσεις με τις διάφορες χώρες που δίνουν ζωντανά την βαθμολογία.

Λόγω της τολμηρής στάσης του πρωθυπουργού μας που τον τελευταίο καιρο εχει αναλάβει παγκοσμια δράση εναντίον των Ρώσων μπορει πολύ εύκολα να προκληθούν υβριστικά αντίποινα απο φίλορωσικές χώρες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Μάλιστα μετά και το συμβάν στη Θεσσαλονίκη οπου ακουστηκε το συγκεκριμένο συνθήματα σε συναυλία δημοφιλούς Γερμανικού συγκροτήματος πλέον στο Μαξίμου ανησυχούν ακόμη περισσοτερο.

Μάλιστα υπάρχει και η σκέψη να ζητηθούν προληπτικά μέτρα απο τους διοργανωτές που να αποθαρρύνουν μια τέτοια πιθανή κατάσταση.

Τι συνέβη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη: Σάλος σε συναυλία γερμανικού συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη με συνθήματα κατά του Μητσοτάκη

Στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε το Σάββατο το γνωστό συγκρότημα Sodom που έχει αρκετούς φαν στην Ελλάδα.

Οι Γερμανοί καλλιτέχνες της thrash metal μουσικής έπαιξαν στον κλειστό χώρο του «Principal Club Theatre» το βράδυ του Σαββάτου και ξεσήκωσαν το κοινό.

Ωστόσο κατά την διάρκεια της βραδιάς, κι ενώ οι μουσικοί μιλούσαν για το μήνυμα της ειρήνης, οι θεατές άρχισαν να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Άφωνοι οι καλλιτέχνες, αποφάσισαν να συνοδεύσουν με την μουσική υπόκρουση του πασίγνωστου «Seven Nation Army» των White Stripes το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού, ξεσηκώνοντας περισσότερο τους φαν!

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν οι ίδιοι γνώριζαν τι ακριβώς σήμαινε το σύνθημα που φώναζε το κοινό, ωστόσο φάνηκαν να το… διασκεδάζουν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ