Σάλος με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για τον Αμπράμοβιτς – Τσιρλόνιο η χημική ουσία που χρησιμοποίησε το Κρεμλίνο για να τον εξοντώσει;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζεται η ανθρωπότητα από την αποκάλυψη του Ευαγγελάτου για την δηλητηρίαση του Αμπράμοβιτς με όλα τα επιτελεία των μυστικών υπηρεσιών στον πλανήτη να παρακολουθούν άφωνά τον Νίκο Ευαγγελάτο να ξετυλίγει το θρίλερ με την απόπειρα δολοφονίας του Ρομάν Αμπράμοβιτς με τρομερά χημικά όπλα, φωτογραφίζοντας φυσικά το Κρεμλίνο.

Σάλος με τα μακάβρια γραφικά της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου

82AACB54 140D 4F2A A36B A5D30AC2E260

Τι και αν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς εμφανίστηκε κανονικά στις σημερινές διαπραγματεύσεις Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη, και τον είδε όλη η ανθρωπότητα;

Ποιος είναι αυτός ο καθηγητής που θα τολμήσει να διαψεύσει τον Ευαγγελάτο;
Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιμένει. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δηλητηριάστηκε από τρομερές χημικές ουσίες, όπως ο Λιτβινένκο και άλλοι εχθροί του Πούτιν. Το ότι όλοι τον είδαμε σήμερα ζωντανό και μια χαρά στην υγεία του, δεν έχει καμία σημασία για τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όταν μάλιστα ο καθηγητής Λιόλιος βγήκε και είπε ότι ο Αμπράμοβιτς το πολύ – πολύ να είχε πάθει καμιά τσίρλα από κάτι που έφαγε, ενώ διευκρίνησε ότι το Πολώνιο κοστίζει δισεκατομμύρια, άρα πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος για να το χρησιμοποιήσει για να δηλητηριάσει έναν άνθρωπο, τότε ο Ευαγγελάτος απλώς έκοψε την σύνδεση.

Ποιος είναι άλλωστε ο καθηγητής που θα διαψεύσει το σενάριο του Νίκου Ευαγγελάτου;

Και για να μάθετε να αμφισβητείτε τον Ευαγγελάτο, ενώ όλος ο κόσμος πλέον γνωρίζει ότι οι Ουκρανοί δολοφόνησαν τον πρώτο διαπραγματευτή έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου στο Κίεβο, ενώ φωτογραφίες με το πτώμα του έκαναν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο κορυφαίος δημοσιογράφος, είχε αντίθετη άποψη: Ο Ουκρανός διαπραγματευτής εξαφανίστηκε και ουδείς γνωρίζει που είναι!

Ίσως στο απώτερο μέλλον βρεθεί κι αυτός αγκαλιά με τον Έλβις στον εξωτικό παράδεισο όπου βρίσκονται…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ