Παρέμβαση Πολακη: Χορηγήστε αμέσως paxlovid στη Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή τη στιγμή η συντρόφισσα Σια Αναγνωστόπουλου ,βουλευτης Αχαϊας και ο σύζυγος της Παναγιωτης Γιαννακοπουλος ,νοσούν από κορωναϊό!!

Από χθες έχουν μπει στην πλατφόρμα και έχουν κάνει αίτημα για χορήγηση του αντιικου χαπιού paxlovid το οποίο ,υποτίθεται, από 28 Μαρτίου θα ήταν διαθέσιμο καθώς τα προμηθεύτηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Ελλάδα ,4 μήνες μετά από τότε που τα πήραν άλλες χώρες!!!

Και οι δυο τους έχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ,καθώς ο κυριος Γιαννακοπουλος είναι 66 ετών με υποκείμενο νόσημα και η Σια έχει πρόσφατη τη γνωστή σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και έχει ανοσοκαταστολη !

Η απάντηση από την πλατφόρμα ήρθε ΑΡΝΗΤΙΚΗ για τον κύριο Γιαννακοπουλο και για την Σια δεν έχει εγκριθεί ακόμα!!!
ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ και ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ ,σας καθιστώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είτε στη Σια Αναγνωστόπουλου είτε στον σύζυγο της !!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ χάπι paxlovid όπως τις είχατε για το χάπι της MERCK και όπως τις έχουν πλείστες άλλες χώρες !!!

Δεν είναι δυνατόν για το χάπι που ειχε 30-40% δραστικότητα της MERCK να είχατε τα σωστά κριτήρια και για το χάπι Paxlovid που έχει 89% δραστικότητα να έχετε

ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ σκληρύνει τις ενδείξεις και να το δικαιούνται λιγότεροι!!!!!

ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ!!

Απλά θα επιβεβαιώσετε πως πήρατε ελάχιστη ποσότητα (λιγότερα από 2.500 ) και γι αυτό στενέψατε τις ενδείξεις μπας και φτάσουν !!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ μέχρι το βράδυ !!!

Ήδη νοσούν δυο μέρες και το χάπι πρέπει να χορηγείται μέχρι την 5η-6η μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων!!!!!!

ΥΓ Τα έγραψα προχθές και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΑ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ