Μπάχαλο με την ημερομηνία πληρωμής του επιδόματος των 200 ευρω για το Πάσχα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο έλεος της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας είναι οι καταναλωτές, με την κυβέρνηση να μοιράζει με πομπώδες τρόπο επιδόματα-ψίχουλα που δεν ενισχύουν ουσιαστικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Οι ανατιμήσεις πνίγουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και οι μισθοί δεν φτάνουν ούτε για το πρώτο δεκαήμερο!

Και ενώ μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι, η πληρωμή της επιταγής ακρίβειας των 200 ευρώ θα γίνει μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, 19 Απριλίου, παρόλα αυτά η τροπολογία που κατατέθηκε αργά τα ξημερώματα φέρνει ανατροπή στην ημερομηνία καταβολής των συγκεκριμένων χρημάτων. Στη χθεσινή τροπολογία προβλέπεται ότι τα 200 ευρώ θα καταβληθούν στα ευάλωτα νοικοκυριά έως τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου.

Ενδεικτικό του χάους και της ασυνεννοησίας που επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο είναι ότι άλλα ανακοινώνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης και άλλα τελικά γίνονται! Πριν μερικές ημέρες η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι, «στοχεύουμε να καταβληθεί τη Μεγάλη Τρίτη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Αυτά τα 200 ευρώ θα μπουν κατευθείαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ