Ραγδαιες εξελίξεις: Οι ΗΠΑ καλούν τους Αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν Ρωσια και Ουκρανια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν λίγο το το Αμερικανικο υπουργείο εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να εγκαταλείψουν άμεσα την Ρωσία και την Ουκρανια.

Οι πολίτες των ΗΠΑ σε #Russia και #Ukraine θα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως αυτές τις χώρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξήγησε γιατί #US οι πολίτες πρέπει να φύγουν αμέσως #Russia και #Ukraine . Σύμφωνα με τον #Washington , τις τελευταίες εβδομάδες οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας εντόπισαν και κρατούν Αμερικανούς πολίτες τόσο στη Ρωσία όσο και σε περιοχές της Ουκρανίας υπό τον έλεγχό τους.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις προειδοποιεί τους πολίτες των ΗΠΑ στη Ρωσία: αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης ασφαλείας “ίσως ξεχωρίζουν τους πολίτες των ΗΠΑ με βάση την εθνικότητά τους”.

Επισης υπάρχει μία πληροφορία για σύλληψη αμερικανών πολιτών από ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία που δεν έχει διασταυρωθεί οπως υπάρχουν και πληροφορίες για τη σύλληψη Δανών στρατιωτικών, πάλι στην Ουκρανία από τις ρωσικές δυνάμεις και συγκεκριμένα τους τσετσένους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ