Συγκλονιστικά όσα λέει ο Κατερινοπουλος στην Μαρα Ζαχαρέα για τον συζυγο της Ρούλας Πισπιριγκου

Εγκλημα του αιώνα για ολόκληρη την Ευρώπη, χαρακτήρισε το έγκλημα της Πάτρας,ο συνεργάτης του Star και ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο ταξίαρχος ε.α. άφησε να εννοηθεί ότι πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών και ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες, ενώ επισήμανε με νόημα: «Είμαστε ακόμη στην αρχή», ενώ ανέφερε ακόμη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ενώ η Τζωρτζίνα χαροπάλευε, μιλούσε για δευτερεύοντα ζητήματα με τη νοσοκόμα, από την οποία ζητούσε… σεντόνια, αναφέροντας ότι «πήγε χαλαρή στη νοσοκόμα για να κερδίσει χρόνο».

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ. πρόσθεσε για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά: «Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι τα είχε σχεδιασμένα όλα εκ των προτέρων και επιδίωκε πάση θυσία τον θάνατο του παιδιού τους».

«Άρα, να πείσει ποιον ότι δεν ευθύνεται; Η μάνα σκοτώνει για τα παιδιά της, γίνεται «σκύλα» για τα παιδιά της, εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ. ΑΣ. χαρακτήρισε «προφητικό» το παιχνίδι των κοριτσιών, σύμφωνα με κατάθεση, όπου το ένα έκλεινε τη μύτη στο άλλο, λέγοντας με νόημα ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κινήσεις που βλέπουν στο σπίτι.

Ο Θ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στην επίσης «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί τους. Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις».

Μάλιστα, ο συνεργάτης του Star δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρ. Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ