Πένθος και διαδίκτυο: Κάποτε οταν είχαν πένθος σε ένα σπίτι έκλειναν τις τηλεοράσεις, τωρα ανοίγουν ολοι τα Social

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν λίγα σχετικά χρόνια καποιος πολύ γνωστος και αξιόλογος πολιτικος είχε ανεβάσει στη σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφια με την μητερα είχε  φύγει απο την ζωη, μεσα στο φέρετρο της.

Ακουστηκαν διαφορά σχόλια τότε καθως ήταν ακόμη κάτι ασυνήθιστο. Απο τότε όμως μέχρι σημερα εχει γίνει πλέον συνηθισμένο οι άνθρωποι να μοιράζονται τη λύπη τους στο διαδίκτυο.

Πλέον γίνονται αναγγελίες για κηδείες, μνημόσυνα και άλλες τελετές που αφορουν ανθρώπους που εχουν φύγει ενώ και μετά την ταφή ειναι σύνηθες  να ανεβάζουν οι άνθρωποι  φωτογραφιες αγαπημένων τους ανθρώπων που εχουν φύγει απο τη ζωη, αναπολώντας στιγμές που πέρασαν μαζί τους.

Καποτε οι άνθρωποι οταν είχαν πένθος έκλειναν τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Τωρα πλέον οπως πολύ εύστοχα αλιεύσαμε στο διαδίκτυο, ανοίγουν τα Social και ανεβάζουν τα συναισθήματα τους στο Facebook, στο twitter, στο instagram.

Άλλωστε απο την στιγμή που πλέον τα Socila media ειναι σημαντικό μέσο επικοινωνίας με γνωστούς και με αγνώστους ειναι κατα κάποιο τροπο λογικο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ