Ίσως και να σταματήσει την τηλεοραση ο Γιώργος Παπαδακης μετά απο αυτο που του συνέβη με καλεσμένο τον Αδωνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολες τηλεοπτικά ώρες για τον Γιώργο Παπαδακη ξανά με καλασμενο τον Αδωνι Γεωργιαδη που τον άφησε αφωνο με τις νέες του δηλώσεις. Και λέμε ξανά γιατι και την προηγούμενη βδομάδα είχε μεινει πάλι σύξυλος στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα ακούγοντας τον Αδωνι Γεωργιαδη να του λέει πως ο κόσμος δεν κρυώνει και πως για όλα φταίνε τα καναλια που δημιουργούν ψυχολογικά στον κόσμο με τις άσχημες ειδήσεις που μεταφέρουν.

Βέβαια με τα σάλο που είδε δημιουργηθεί τότε ο Αδωνις Γεωργιαδης επανηλθε και με ανάρτηση του ζητουσε συγνώμη απο τους τηλεθεατές: 

Στην χθεσινή μου εμφάνιση στον Αντ1 αναφέρθηκα στο πως ο κόσμος απ φόβο για το αύριο επιλέγει να κάνει περισσότερο οικονομία και να μην κάνει την συνήθη κατανάλωση διότι η ψυχολογία όλων μας επηρεάζεται προφανώς απ το φόβο του πολέμου.

Ουδέποτε, υπονόησα, ότι οι Έλληνες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.
Καλοδεχούμενη η κριτική στα όρια όμως που δεν προσβάλει την νοημοσύνη μας.

Σημερα το πρωι όμως ο Γιώργος Παπαδακης ξαναζησε τον εφιάλτη να εχει καλεσμένο τον Αδωνι:

«Παρακαλώ πολύ επαναλαμβάνω, σε εποχές τόσο μεγάλης κρίσης, πόλεμο έχουμε, ψυχραιμία», έλεγε και ξανάλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Παπαδακη, σχολιάζοντας την… ακρίβεια, από την οποία η χώρα μας, αλλά και οι άλλες χώρες μαστίζονται εδώ και τουλάχιστον ένα εξάμηνο (από το φθινόπωρο ξεκίνησε η ανιούσα όλων των τιμών).

«Δεν πρέπει να χάσει κανείς την ψυχραιμία του, η Κυβέρνηση δεν αφήνει κανέναν απολύτως πίσω. Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά έχουμε πόλεμο. Ηρεμία, ψυχραιμία», επανέλαβε ο Υπουργός Ανάπτυξης-βζιιιν.

Βέβαια αυτό που δεν είπε ο κ.Γεωργιάδης, είναι με ποιον βρίσκεται σε πόλεμο η Ελλάδα;

Γιατί το «έχουμε πόλεμο» σαφώς και σημαίνει ότι η χώρα μας είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, γιατί διαφορετικά θα έλεγε ότι υπάρχει μια πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, δηλαδή 2.092km μακριά (σ.σ. τόσο απέχει η Αθήνα από το Κίεβο).

Υ.Γ.Φήμες που θέλουν τον υπουργο να άκουγε το πρωι πριν βγει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη το τραγούδι του Γιάννη Βογιατζη, Συνιστώ Ψυχραιμία και απο εκει συνεπως να εμπνεύστηκε όσα ειπε, δεν επιβεβαιώνονται.

https://www.youtube.com/watch?v=2FCUqou_Dh8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ