Σοκαριστικη δήλωση του Πορτοσαλτε στον αέρα του Σκαι: Με ΣΥΡΙΖΑ πέθαιναν στα λιγνιτοχωρια οι άνθρωποι απο καρκίνο

Σοκαριστική τοποθέτηση του Άρη Πορτοσαλτε στον αέρα του Σκαι οπου αναφερόμενος στα λιγνιτικά εργοστάσια και το ακριβό ρεύμα ειπε επι λέξη: Οταν επι ΣΥΡΙΖΑ πέθαιναν στα λιγνιτοχωρια οι άνθρωποι απο καρκίνο ήταν Δευτέρα ή άλλη μέρα;

Μόλις μας είπε ο πορτοσαλτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευθύνες για τις περιπτώσεις καρκίνων στη χώρα λόγω των λιγνιτικων μονάδων και πως ο Μητσοτάκης που τις έκλεισε είναι ηγέτης μεγάλος, ας πληρώνουμε τα κέρατα μας, μειώθηκαν οι καρκίνοι

Βέβαια αυτή δεν ειναι η μόνη προκλητική δήλωση του Άρη Πορτοσαλτε σημερα.

Τα Πετσωμενα με τα οποία έχουν μπουκωθεί τους τυφλώνουν.
Ο #Πορτοσαλτε προκαλεί και πάλι
Ποια ακριβεια,ποια φτώχεια αν ανοίξεις το booking δεν υπάρχει δωμάτιο για το Πάσχα.

Βέβαια δεν ειναι η πρώτη που δημιουργεί τέτοιο χάος στιν αέρα του Σκαι με τις αναλύσεις του ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Χαρακτηριστικό ήταν το χάος που επικράτησε στον αέρα του ΣΚΑΪ, πριν λίγες μέρες, με αφορμή την στάση της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρίας Ζαχάροβα, μετά την κίνηση της Ελλάδας να στείλει όπλα στην Ουκρανία.

Τοτε τα αίματα άναψαν όταν ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε από τον Νίκο Σβέρκο, να καταδικάσει τις δηλώσεις της Ζαχάροβα, με τον ίδιο να τον δεύτερο να τον κατακεραυνώνει ότι δεν έχει ιδέα από εξωτερική πολιτική.

Πορτοσάλτε: «Το ψιλοδικαιολογείς, το πάω γλυκά μην είμαι σκληρός πρωινιάτικα»

Σβέρκος: «Δεν δικαιολογώ τίποτα, ήταν αναμενόμενο»

Πορτοσάλτε: «Αυτό καταδικάζεται Νίκο, ευθεία και έξω»

Σβέρκος: «Καταδικάζεις οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση έχει γίνει στο παρελθόν Άρη μου;»

Πορτοσάλτε: «Τι θες να σου πω; Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί το εύρος του βομβαρδισμού της Σερβίας με την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, ικανοποιήθηκες τώρα;».

Σβέρκος: «Έχω την ξεκάθαρη θέση να πω ότι οποιαδήποτε επίθεση σε άλλο κράτος είναι μη αποδεκτή – Ήταν αναμενόμενη η επίθεση της Ζαχάροβα – Έχουμε στείλει καλάσνικοφ και αντιαρματικά, τι να μας έλεγε συγχαρητήρια; Έπρεπε να κάνουμε διπλωματικές πρωτοβουλίες, όχι να κάνουμε τους πολεμάρχους. Ξεκάθαρα έχει να κάνει η δήλωση της Ζαχάροβα με τα όπλα που στείλαμε».

Πορτοσάλτε: «Αναμειγνύεται η Ζαχάροβα στα εσωτερικά της Ελλάδας;»

Σβέρκος: «Διπλωματία είναι, ξέρετε τι σημαίνει;»

Πορτοσάλτε: «Α, καλά Τρίτη 8 Μαρτίου είναι σήμερα… Νίκο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;»

Σβέρκος: «Εσύ αυτά λες στην Νέα Δημοκρατία με τον Αδωνη Γεωργιάδη; Αυτά λέτε στις πρωτοχρονιάτικες πίτες;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ