Ντροπή πια: Έκοψαν το ρεύμα σε κατάκοιτη γριούλα 92 ετων, με συσκευή οξυγόνου που χρώσταγε 500 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκάρει η καταγγελία του γιου μιας 92χρονης από τη Μεγαλόπολη, που καταγγέλει ότι έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι της μητέρας του, η οποία έχει άνοια, είναι κατάκοιτη και υποστηρίζεται από συσκευή οξυγόνου!

Σύμφωνα με τον Χρήστο Γρηγορόπουλο, ο οποίος έκανε την καταγγελία, το χρέος στη ΔΕΗ ανέρχεται περίπου στα 500 ευρώ και ο ίδιος δίνει κάθε μήνα 100-120 ευρώ (είχε προχωρήσει σε ρύθμιση) γιατί λόγω των αυξημένων τιμών, δεν μπορεί να καλύψει όλο το ποσό.

Σε επικοινωνία του με τη ΔΕΗ του είπαν ότι πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός (σ.σ. έκοψαν το ρεύμα Παρασκευή μεσημέρι…), αλλά όπως είπε ο γιος της 92χρονης ακόμα κι αν γινόταν η πληρωμή, λόγω Σαββατοκύριακου, δεν θα γινόταν άμεσα η επανασύνδεση του ρεύματος.

«Ήθελαν να σκοτώσουν μια γιαγιά», είπε αγανακτισμένος ο κ. Γρηγορόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως στον λογαριασμό του ρεύματος αναφέρεται η κατάσταση της υγείας της μητέρας του, η οποία μένει 50 χιλιόμετρα μακριά από το υποκατάστημα της ΔΕΗ, στην ορεινή Μεγαλόπολη.

«Δίναμε κάθε μήνα 100-120 ευρώ, δεν μπορώ να καλύψω όλο το ποσό. Είναι ούτε 500 ευρώ. Ξέρουν ότι είναι άρρωστη η γιαγιά, δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Έπρεπε να την πάω στο νοσοκομείο. Χάος», σχολίασε ακόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ