Παγκόσμιος διασυρμός του Μπαιντεν σε δημόσια εμφάνιση του – Ανησυχία πως ειναι ακέφαλη η Αμερική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε μπροστά στην κάμερα και πάγωσε την Αμερική: «Είμαι βαθιά περήφανος για το έργο που κάνει [η Τζιλ] ως πρώτη κυρία με την πρωτοβουλία Joining Forces που ξεκίνησε με τη Μισέλ Ομπάμα όταν ήταν αντιπρόεδρος»!

Φυσικά, η Μισέλ Ομπάμα δεν υπήρξε ποτέ αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά πρώτη κυρία, ως σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα.

Για πολλοστή φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου με τους σοβαρούς αμερικανούς να εκφράζουν μεγάλες ανησυχίες για την πραγματική κατάσταση της υγείας, ψυχικής και σωματικής.

Την ίδια στιγμή στην Αμερική επικρατεί οργή κατά του προέδρου για την αύξηση του κόστους ενέργειας και την προσπάθειά του να τα χρεώσει στον Πούτιν. Ενώ η Αμερική συγκλονίζεται από το σκάνδαλο του Χάντερ Μπάιντεν στην Ουκρανία με τις μεγάλες εφημερίδες τη μία μετά την άλλη, να ζητούν την πλήρη διαλεύκανση του.

Χαρακτηριστικό το άρθρο της Γουάσινγκτον Ποστ που ουσιαστικά Ζήτα συγνώμη από όλους τους αμερικανούς, διότι τα συστημικά ΜΜΕ προσπάθησαν εδώ και δύο χρόνια να συγκαλύψουν αυτό το σκάνδαλο που φαίνεται ότι δεν είναι άσχετο με τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Δείτε το βίντεο με την νέα γκάφα του Μπάιντεν:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ