Ρούλα Πισπιρίγκου: Καρέ – καρέ η μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ στον Κορυδαλλό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Κορυδαλλό έφτασε πριν από λίγη ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη μεταφέρθηκε με το τζιπ της Αστυνομίας από τη ΓΑΔΑ όπου και κρατείτο και συνοδευόμενη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στον Κορυδαλλό. Οι εξελίξεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι καταιγιστικές.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου από την Τετάρτη οπότε και συνελήφθη, παρέμενε κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, όπου είχε συνεχή επιτήρηση και εποπτεία από αστυνομικό υπό τον φόβο μήπως κάνει κακό στον εαυτό της.

Τη Δευτέρα μετά τη μαραθώνια απολογία της, μεταφέρθηκε ξανά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και σήμερα το πρωί στον Κορυδαλλό.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα που μετέδωσε το OPEN, η Ρούλα Πισπιρίγκου με χειροπέδες και με την κουκούλα του μπουφάν της στο κεφάλι πέρασε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού, έξω από τις οποίες υπήρξαν από περίοικους και περαστικούς για ακόμη μια φορά έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό της.

Η 33χρονη θα μεταφερθεί στην 6η Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Θα είναι απομονωμένη και θα προαυλίζεται μόνη της. Για δύο ημέρες θα παραμείνει σε καραντίνα λόγω των προστατευτικών μέτρων για τον κορονοϊό και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο κελί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Υπενθυμίζεται ότι χθες έπειτα από την πολύωρη απολογία της σε ανακρίτρια και εισαγγελέα αποφασίστηκε ομόφωνα η προφυλάκισή της καθώς κρίθηκε ότι είναι ύποπτη για την τέλεση νέων αδικημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ