Ποια εν τέλει η χρησιμότητα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η τριαντατριάχρονη φερόμενη παιδοκτόνος προφυλακίστηκε». Αυτό μεταδίδεται λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Έτσι «τελεσιδίκως» απεφάνθη η Άρχουσα επ αυτών επιτροπή και τηρείται κατά γράμμα από
τα ΜΜΕ.Το ότι αυτά είχαν προλάβει καί να την ονοματίσουν αλλά καί το πρόσωπό της να δείξουν συν διεύθυνση κατοικίας συν συγγενείς και φίλους,τόσες πολλές φορές, δεν μετράει. Μετράνε τα από τούδε και εφεξής.

Στρουθοκαμηλισμός; Ίσως.

Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Ποιά είναι αυτά; Το θολωμένο ή κουκούλωμένο πρόσωπο φερομένου μέν, μπουζουριασμένου δέ, ατόμου εν μέσω Αστυνομικής κουστωδίας, σε απ ευθείας μετάδοση; Η μεταφορά φερομένου δεν μπορεί να γίνει σε ανύποπτο χρόνο και με λιγότερους αστυνομικούς;

Όσον αφορά την προστασία, που μόνο τέτοια δεν είναι, πού αυτή εφαρμόζεται; Όταν όλος ο κόσμος ξέρει πως το μόνον και επτασφράγιστο μυστικό κάθε ατόμου, κυρίως θηλυκού γένους και κάθε δεσποινίδος ιδιαίτερα μεγαλοκοπέλας είναι η ηλικία της, και μόνον αυτή. Δέν υπάρχει τίποτε άλλο όπως όνομα κλπ. Και αυτό που κάθε θηλυκό το προστατεύει σαν τά μάτια του (είμαι όσο φαίνομαι) δημοσιεύεται πρώτο και με Κεφαλαία σε δελτία και έντυπα, οπτικά και όχι μόνον, με χαρακτηρισμούς όπως η 33χρονη 36χρονη κλπ.

Πάλι καλά που δεν αναφέρονται σε αριθμό μηνών για να είναι και πιο έγκυρα ακριβής η ενημέρωση της κοινής γνώμης,οποία και απορεί για τα «μασκαραλίκια» με τα οποία την «λούζουν» καθημερινά και δια μακρών πολλάκις.

Συνεπώς η Αρχή των προσωπικών δεδομένων τί οφελεί, και πόσο μας κοστίζει η «φροντίδα»;
Ας αναφερθεί έστω ένα οφέλιμον μέτρο για τον λαό. Εμφαντικά οφέλιμο.

Δεν υπάρχει ούτε ένα κατα την πολυετή ύπαρξη αυτής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ