Σάλος στο διαδίκτυο με τα αρνητικά σχόλια για τον Μάρκο Σεφερλή για την ατάκα που ειπε για τους βιασμούς την νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ατάκα που άκουσα, για τους βιασμούς, που συμπεριλήφθηκε μέσα στο σίριαλ του Μάρκου Σεφερλή, θεωρώ ότι τη στιγμή που δύο συνάδελφοί του διώκονται για βιασμούς και βρίσκεται η ποινική διαδικασία στη δικαιοσύνη κατ’ εξέλιξη, θα μπορούσες να το αποφύγεις.

Είναι κάτι το οποίο έγραψε τώρα, δεν είναι κάτι που υπήρχε, που και να υπήρχε θα το έβγαζες. Συγκυριακά τώρα τέτοιου είδους αστεία και τέτοιου είδους χιούμορ καλό είναι να μην ακούγεται.

Με αυτά τα λόγια ο Κώστας Τσουρός περίγραψε στην εκπομη της Ελεονώρας Μελεητη, όσα εξόργισαν μεγαλο κομματι των τηλεθεατών στο διαδίκτυο, στην νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στιν ΑΝΤ1.

https://youtu.be/7vzywVhHu9Y

Ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι συμπλήρωσε: Είναι ένα κακόγουστο χιούμορ αυτό. Είναι μισή ευθύνη του Μάρκου και μισή του καναλιού. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι γυναίκες φοβούνται να γυρνάνε στο σπίτι μόνες τους τα βράδια με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Θέλει λίγο προσοχή.

«Είδα στο δρόμο έναν βιαστή ..έτρεχα έτρεχα …αλλά δεν τον πρόλαβα»

ΕΣΡ υπάρχει; Αν ναι, ας κάνει τη δουλειά του σύντομα.

#SuperMammy

Να σας δώσω υλικό για τα επόμενα κύριε Σεφερλη, ο δικός μου ο βιαστής έτρεξα αλλά με πρόλαβε.
#SuperMammy
#σεφερλης

Εντάξει είπαμε πως η ελληνική τηλεόραση περνάει σοβαρή κρίση όσο αφορά το περιεχόμενο, αλλά το #supermammy είναι απόδειξη πως τα κανάλια δε τους νοιάζει καν το περιεχόμενο- γνωστό όνομα και ότι βγει.

https://twitter.com/littlehappymind/status/1510709183192129546?s=21&t=egqfEM9fVF69Tc7hCYduDg

#SuperMammy #σεφερλης
Το χιούμορ είναι πνευματώδες ή παρωχημένο, λεπτό ή δηκτικό, κακό, έξυπνο ή φτηνό. Η σάχλα, όμως, είναι απλώς σάχλα. Κι εδώ υπάρχει όριο: Είναι η κακοποίηση κι η προσβολή που προκαλεί βαφτίζοντας “αστείο”, “δικαίωμα” ή “Τέχνη” (!) την επιθετική της ανοησία.

Αγαπώ Μάρκο Σεφερλή !!! Όποιος δε θέλει να τον δει και όποιος τον κατηγορεί ότι κάνει κακή τηλεόραση , ας αλλάξει κανάλι #SuperMammy

σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν:
το όχι και τόσο ευκαταφρόνητο δεκαπεντάρι,
τσίμπησε χτες το βράδυ η #SuperMammy στα “δυναμικά κοινά” από 18 ως 54 έτη.

σε απλά ελληνικά:
βρίσκει και τα κάνει ο Σεφερλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ