Τώρα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μεσα στη φυλακή η Ρουλα Πισπιριγκου; – Ραγδαιες εξελίξεις στον Κορυδαλλο

Αντικρουόμενες πάντως οι πληροφορίες

Ελάχιστη ωρα με το που μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλο άρχισε να χτυπά με μανία το κεφάλι της στον τοίχο και ούρλιαζε με στόχο να τραυματιστεί και ίσως και να πεθάνει.

Οπως περιγράφουν απο τον Κορυδαλλο, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, φώναζε και ωρυόταν μέσα στο κελί της, ενώ χτυπούσε με μανία το κεφάλι της στον τοίχο προκειμένου να κάνει κακό στον εαυτό της.

Στον χώρο των φυλακών επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ πριν λίγη ώρα έφτασε στο σημείο η Εισαγγελέας Φυλακής Θωμαή Εμμανουηλίδου, προκειμένου να επιτηρήσει την κατάσταση.

Αυτή την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στον χώρο του νοσοκομείου των φυλακών, μέχρι να μεταφερθεί σε ένα από τα δύο ειδικά διαμορφωμένα κελιά τα οποία χρησιμοποιούνται για ειδικές περιπτώσεις και είναι απομονωμένα.

Η 33χρονη αιτήθηκε να έχει στο κελί της τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το όνομά της αλλά και τις αντιδράσεις του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος έχει ξεκινήσει να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού προέβλεψε να υπάρχει και ένα καρτοτηλέφωνο από το οποίο θα μπορεί να καλεί τους δικηγόρους και τους συγγενείς της.

Η ίδια δεν θα έχει καμία επαφή με άλλους κρατούμενους, ενώ ένας σωφρονιστικός υπάλληλος θα την φυλάει και θα την παρακολουθεί 24 ώρες τη μέρα. Μονάδα της εξωτερικής φρουράς θα βρίσκεται σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταφερθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ