Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές του Λιάγκα απο την επιλογή του να δείξει βιντεο με τα γενέθλια της Τζωρτζινας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονο κύμα αντιδράσεων προκάλεσε στους τηλεθεατές η επιλογή του Λιάγκα να δείξει βιντεο με τα γενέθλια της μικρής Τζωρτζινας, ένα βιντεο απο τότε που χαμογελούσε και έσβηνε ανέμελη τα κεράκια της τούρτας γενεθλίων της.

Το βίντεο από την εορταστική στιγμή με το μικρό κοριτσάκι που φέρεται να βρήκε βασανιστικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, καταγράφηκε τον Οκτώβριο του 2016, όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις 3 ετών. Δίπλα της, η μικρή Μαλένα και άλλα παιδάκια.

Παρακολουθώντας το συγκινητικό βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής βούρκωσαν στον αέρα, ενώ η Φαίη Σκορδά παρακολουθούσε σοκαρισμένη. Η παρουσιάστρια σχολίασε μάλιστα: «Αυτό το κοριτσάκι τώρα που βλέπουμε μας λένε πως μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του. Δεν το φαντάζεσαι, δεν πάει το μυαλό σου».

Μεγαλο κομματι των τηλεθεατών όμως ενοχλήθηκε απο την προβολή του βιντεο και γενικότερα απο την διαχείρηση του όλου θέματος με τα γενέθλια της μικρής Τζωρτζινας.

Το να βλέπουμε βίντεο τα γενέθλια ενός παιδιού,που έχει πεθάνει,με μια τραγική ιστορία γύρω του ,το λες κ ανθρωποφαγία κ δε με νοιάζει αν έκλαψαν Λιάγκας Σκορδά #toprwino

ότι δεν έχετε ιερό και όσιο το ξέρουμε, μην μας το υπενθυμίζετε συνεχώς #toprwino

#toprwino Κουρέλια μας κάνατε; 😢 Πόσο ακόμα θα εκμεταλλευτείτε αυτά τα παιδάκια; Φτάνει!

Έλα αηδία καταντήσατε όλα για τα νούμερα τηλεθέασης φτάνει με τα ψεύτικα δάκρυα #Πατρα #toprwino

Βίντεο από γενέθλια προς λαϊκή κατανάλωση , γκωσαμε απο θλίψη και μιζέρια … 🤮🤮🤮 #toprwino

Σταματηστε με αυτο το βιντεο, η καρδια μου.. #toprwino

ΔΗΜΟΦΙΛΗ