Σοκ στο Μαξίμου με τις δηλώσεις του βουλευτή Χρήστου Κελλα: Το εχει πάρει πεισματικά ο Μητσοτακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ @FOCUSFM1036! Ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας αδειάζει τον #Μητσοτακη για τους υγειονομικούς σε αναστολή! «Το έχει πάρει πεισματικά» λέει για τον αρχηγό του ο βουλευτής Λάρισας! #ΝΔ_ΤΗΕ_ΕND

Χ. Κέλλας, βουλευτής ΝΔ σε υγειονομικούς:
«Το έχει πάρει πεισματικά ο Κ.Μητσοτάκης! Τον Μάρτιο που με ρώτησαν τι θα κάνουμε με τους ανεμβολίαστους είπα, τέλειωσε, όποιος θέλει ας επιστρέψει»

Οι 7.000 υγειονομικοί είναι δηλαδή σε υποχρεωτική ανεργία λόγω «πείσματος» του ΠΘ!

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας μιλώντας με υγειονομικούς ομολόγησε ότι 7.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βρίσκονται σε υποχρεωτική ανεργία λόγω «πείσματος» του πολιτικού απατεώνα Κούλη Μητσοτάκη! Πέφτω από τα σύννεφα. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα… #ΝΔ_ξεφτιλες

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χ. Κέλλας ομολόγησε ότι 7.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βρίσκονται σε υποχρεωτική ανεργία λόγω «πείσματος» του πορδυπουργού. Οι βουλευτές της ΝΔ, παρόλο που είναι αργά πρέπει να πάρουν θέση, έτσι κ αλλιώς σπάνια υπουργοποιούνται σε αυτή τη κυβέρνηση

Με χαρά συμμετείχα στην απονομή των #FitnessAwards2022, κατά την οποία βραβεύθηκαν προσωπικότητες & εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της άσκησης & εκγύμνασης, με την Λαρισαϊκή παρουσία… άκρως αισθητή!

Την αντίθεσή του στη σκληρή γραμμή της κυβέρνησης στο θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών εξέφρασε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ & μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας “αδειάζοντας” τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη..

«Το έχει πάρει πεισματικά ο Μητσοτάκης», ακούγεται να λέει σε ηχητικό που μεταδόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM κατά τη διάρκεια της εκπομπής του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη.

«Τον Μάρτιο που με ρώτησαν τι θα κάνουμε με τους ανεμβολίαστους είπα, η ιστορία τέλειωσε, όποιος θέλει ας επιστρέψει… λέει να τους απολύσουμε ή να παρατείνουμε την αναστολή; Είπα να τους απολύσουμε γιατί;».

Στη συνέχεια ακούγεται να λέει ότι: «εάν απελευθερώσουν όμως τώρα τους χώρους για τους ανεμβολίαστους και δεν θα χρειάζεται πιστοποιητικό στην ουσία θα είστε και εσείς ελεύθεροι».

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο κ. Κέλλας με υγειονομικούς σε αναστολή, στο περιθώριο εκδήλωσης στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού το Σάββατο 2 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ