Σάλος στο διαδίκτυο απο την αποκαλυπτική παρέμβαση του Μακη Τριανταφυλλοπουλου για τον Μάνο Δασκαλακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος σχολίασε για τον Μάνο Δασκαλακη:

Πριν απο δυο εβδομάδες προσπάθησε να με πείσει ποσό αθώοι ήταν και οι δυο για τον θάνατο των παιδιών τους. Περίμενε μου είπε να πάρουμε τις εξετάσεις γιατί θελουμε να σου δώσουμε συνέντευξη και να κρυφτούν όσοι μας συκοφάντησαν. Μετά την σύλληψη της συζύγου εξαφανίστηκε… Γιατί;

01B88C8E 8524 4984 9A26 6E1BC94AAA25

Ενώ οταν χρήστης του twitter του σχολίασε σαν απάντηση σε όσα έγραψε: Γιατί φοβήθηκε βέβαια….είδε πως συλλαβανε την πρώην γυναίκα του, που βρίσκεται τώρα, ενώ ξέρει ότι είναι αθώα, ότι είναι και οι δύο αθώοι, και φοβήθηκε. Ανθρώπινο…

ο Μάκης Τρινταφυλλοπουλος απάντησε: Πρόσεξε το εχω σκεφτεί. Εχω ενα πολυ σοβαρο στοιχειο στα χερια μου. Την προϊσταμενη Νοσοκομείου η οποία μου είπε οτι το παιδι εφυγε σπο ιατρικά λαθη!Περιμένω.

Εν τω μεταξύ ο Μάνος Δασκαλακης σημερα θα περάσει ξανά την πόρτα της 18ης ανακρίτριας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα κληθεί να δώσει μία σειρά απαντήσεων σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και αναφορικά με την 33χρονη.

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, ο 30χρονος θα πάρει τον δρόμο της Ευελπίδων προκειμένου να δώσει κατάθεση για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της. Τα λεγόμενά του αναμένεται να έχουν σημασία και ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς θα σκιαγραφήσουν τη ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ήδη δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Στροφή 180 μοιρών» έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης διαφοροποιώντας τη στάση του απέναντι στην 33χρονη, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη και επισημαίνοντας την «ύπαρξη αδιάσειστων στοιχείων». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ