Ευγε στους Ράδιο Αρβύλα – Ο Αντώνης Κανακης ”Ισοπεδώνει” τις εκπομπές που εκμεταλλεύονται τον θάνατο των τριών παιδιών για την τηλεθέαση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φτάνει, παιδιά, φτάνει! Είναι τρέλλα αυτό που γίνεται, είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα στο έγκλημα και βιασμός στις ψυχές μας. Φτάνει! Θα τον σκίσουν, θα το τραβήξουν, θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης.

Φτάνει! Αρρωσταίνει η κοινωνία. Αυτοί δεν έχουν το αίσθημα που χρειάζεται για να πουν «φτάνει». Πείτε το εσείς το «φτάνει». Φτάνει! Δεν αντέχεται άλλο.
Με αυτο το ξέσπασμα ο Αντώνης Κανακης απο την εκπομπή των ράδιο Αρβύλα ειπε αυτά που σκεφτεται μεγάλη μερίδα του κοσμου που το ζαλίζουν καθημερινά τα καναλια και τα sites με βαρύγδουπους τίτλους εντυπωσιασμού για την υποθεση της Πάτρας με τα τρια νεκρά αγγελούδια.

Ο Αντώνης Κανακης ειπε ξεκάθαρα αυτο που σκεφτεται ο καθε νορμαλ πολίτης που απο το πρωι ως το βράδυ τον λιβανίζουν τα καναλια με ένα σωρό άγιες πληροφορίες για την συγκριμενη υποθεση. Οχι πως δεν πρέπει να ενημερώνεται ο κόσμος για όλα όσα εχουν συμβεί αλλα κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο, ένα όριο ηθικής.

Πλέον όλα γίνονται θυσία στον βωμό της τηλεθέασης, εμπορευματοποιείται η δολοφονία των τριών παιδιών και ίσως και της σπιτονοικοκυράς, σε ένα πανηγύρι τηλεθέασης και κλικ που κυκλοφορεί με τον μανδύα της ενημέρωσης.

Δικαιολογημένα λοιπόν ο Αντώνης Κανακης ξέσπασε και ειπε όσα ειπε και εξέφρασε την
οργή και την αγανάκτηση του το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

Και κυρίως δικαιολογημένα ο Αντώνης Κανάκης τόνισε σε έντονο ύφος: κλείστε τα αυτιά σας! Φτάνει, παιδιά, φτάνει! Είναι τρέλλα αυτό που γίνεται, είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα στο έγκλημα και βιασμός στις ψυχές μας. Φτάνει! Θα τον σκίσουν, θα το τραβήξουν, θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης.

Και δεν ειναι η πρώτη φορά που ξεσπά ο Αντώνης Κανακης για το συγκεκριμένο θεμα, το ίδιο συνέβη και πριν δυο μέρες:

Υπάρχουν θριαμβευτικές αναρτήσεις για τηλεθεάσεις εκπομπών, που βασίζονται σε αυτούς τους θανάτους.

Είναι 7+1 εκπομπές με τη σημερινή. Ο λόγος που τελειώνουμε νωρίτερα το Ράδιο Αρβύλα, είναι η δυσκολία που έχει μια σατιρική εκπομπή. Περισσότερο σε επίπεδο δημιουργικότητας, όταν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση. Στενοχωριόμαστε κάθε φορά που φτάνουμε στο τέλος και χάνουμε αυτόν τον αέρα. Περνάμε πάρα πολύ ωραία αυτή τη μία ώρα στο Ράδιο Αρβύλα, όσο κι αν μας δυσκολεύει το να φτάσουμε εδώ.

«Φέτος όμως πραγματικά υπάρχει μια άλλη όψη στο νόμισμα. Όχι ότι δεν θα στενοχωρηθούμε και πάλι αλλά δεν σας το κρύβω ρε παιδιά συγγνώμη θα ανακουφιστούμε και λίγο γιατί δεν αντέχεται όλο αυτό το γύρω γύρω. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή που πρέπει να ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα. Δεν αντέχεται άλλο. Κάθε μέρα η τοξικότητα κι ο θυμός είναι όλο και περισσότερος. Δεν περίμενα ότι ο θάνατος των τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα ΜΜΕ σε αυτόν τον βαθμό. Υπάρχουν θριαμβευτικές αναρτήσεις για τηλεθεάσεις εκπομπών, που βασίζονται σε αυτούς τους θανάτους. Φτάνει πια, δεν μπορούμε άλλο και δεν θέλουμε να βλέπουμε τα πρόσωπά τους. Είναι μια ανυπόφορη κατάσταση αλλά δεν μπορείς είναι παντού. Πραγματικά δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ