Νεο σπίτι κολαστήριο στη Νέα Σμύρνη με 47χρονο Ρουμάνο που βασάνιζε την 10χρονη κορούλα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπίτι κολαστήριο για ένα 10χρονη αγγελούδι στα χέρια του 47χρονου πατέρα της. Ο 47χρονος Ρουμάνος κακοποιούσε σεξουαλικά την κορούλα του και όταν εκείνη λαντιστεκόταν της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας.

Ο σεσημασμένος για κλοπές, Ρουμάνος, την έσπαγε στο ξύλο και προκειμένου να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις, κάθε φορά που αντιστεκόταν, της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει ενώ το παιδί είχε μώλωπες στα πόδια και γδαρμένη πλάτη.

F83AB503 4388 4743 B227 CDE6858D32DF

Την αποκαλυψη για την φρίκη της 10χρονης έκανε πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου το οποίο έζησε από κοντά το ζοφερό αυτό σκηνικό καθως έκανε καταγγελία την προηγούμενη εβδομάδα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, μετά απο ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον κτηνώδη Ρουμάνο και να οδηγήσουν την 10χρονη στο Παίδων.

Το αγγελούδι ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένο. Μεγάλωνε με τον Ρουμάνο σεσημασμένο για κλοπές και συμμετοχή σε κυκλώματα παρεμπορίου πατέρα του καθώς η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει.

Έναν άνθρωπο ιδιαίτερα σκληρό που ξεσπούσε όλη τη βία που έκρυβε μέσα του και τις διαστροφές στο ίδιο του το παιδί. Η μικρή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που αποκάλυψε το protothema.gr, έχει σοβαρά εγκαύματα στο χέρι, τα πόδια της ήταν «μαύρα» και η πλάτη της γδαρμένη.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…» ψέλλιζε με τρεμάμενα χείλη και ντροπή το παιδάκι αναφέροντας και άλλα ακραία σκηνικά που προκαλούν αποστροφή και την κοινή λογική.

Το κοριτσάκι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη φρίκη που βίωνε από τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση.

Το παιδί θα οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ξεπεράσει όλα όσα δεινά υπέφερε, καθώς πλην του πατέρα της δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς.

Το παιδί αν και άγρια δαρμένο και καμένο, πηγαινε κανονικά στο σχολείο και αυτό που προκαλεί ερωτήματα ειναι πως κανένας δάσκαλος στο σχολείο δεν πρόσεξε το κοριτσάκι με τόσο σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο και το σώμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ