Πάγωσε το πανελληνιο με την αδερφή της Πισπιριγκου: Η Τζωρτζίνα έχει φέρει σε δύσκολη θέση τη Ρούλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Τσεγγενέ. Οπως ειπε:

Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Η οικογένεια θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η αθωότητά της στην επιφάνεια. Γιατί είναι αθώα και ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα αυτό. Εμείς περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να βγει η αλήθεια στο φως, τουλάχιστον για τη Τζωρτζίνα που έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση τη Ρούλα και μετά να γίνει όποιος έλεγχος θέλουν και για τα άλλα δύο παιδιά.

Πως περιέγραψε τον θάνατο της Ίριδας

Στις 7.30 ακούσαμε ένα τύπου νιαούρισμα από το παιδί. Πήγε η Ρούλα, ούτε ένα λεπτό έκανε, να βάλει την πιπίλα. Γύρισε και της λέω “Δεν έφαγε;”, λέει “όχι, λογικά θα κλάψει σε λίγο για να φάει”. Δεν έφαγε, δε ξύπνησε το παιδί. Μετά πήγα εγώ, γύρω στις 11.30 κάπου. Εκεί βρήκα το παιδί νεκρό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι γινόταν από εμάς για να το επαναφέρουμε, ταυτόχρονα είχα καλέσει και το ΕΚΑΒ, είχα καλέσει και τον Μάνο. Πήγαμε στο Καραμανδάνειο που μας είπαν ότι δυστυχώς το παιδί έχει φύγει. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό. Ήταν μια Ρούλα γονατισμένη στο πάτωμα και κοπανιόταν: “Όχι το παιδί μου, όχι το παιδί μου”. Το έχουν πει και οι γείτονές που την είδαν την ώρα που βγήκε να μπει στο ασθενοφόρο. Φώναζε “Όχι αυτό, πάρε εμένα”. Ε, τι άλλο να σας πω για αυτή τη μάνα. Και μάρτυρας σε όλα αυτά δυστυχώς ήταν και η Τζωρτζινούλα. Η Τζωρτζίνα ξύπνησε από τις φωνές της Ρούλας, τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο μετά.

Θυμάμαι ότι έτρεχα εγώ επάνω σε ένα κεντρικό δρόμο της Πάτρας, που αν σου δείξω θα καταλάβεις, να δείξω στο ΕΚΑΒ πού είναι το σπίτι. Γιατί δεν μπορούσαν να το βρούνε. Όλα αυτά έγιναν γύρω στις 11.40. Ο Μάνος είχε φτάσει πριν το ΕΚΑΒ. Είχε γονατίσει, πήρε αγκαλιά τη Ρούλα και της έλεγε “σώπα” και έκλαιγε και αυτός.

Η Ρούλα και ο Μάνος βρήκαν το πανάκι
Αφού εγώ θα πήγαινα να δώσω την κατάθεση για το παιδί, εγώ πήγα και το πανάκι στην αστυνομία. Το έδωσα, το πήραν οι αρχές, το έδωσαν στην ιατροδικαστή.

Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από τον κύριο Δασκαλάκη, εγώ προσωπικά. Τώρα από εκεί και πέρα άλλος είναι ο κριτής, αυτός θα τον κρίνεις.

Τι είπε για την σπιτονοικοκυρά

Αυτά είναι δικά τους θέματα, τα ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι. Αλλά το έχει πει και ο Μάνος, ότι αυτός την γνώρισε, ο Μάνος. Η μητέρα μου δεν τη γνώρισε, δεν την είχε δει ποτέ και βγήκαν προχθές μάρτυρες, που υποτίθεται ότι δούλευε μαζί με τη μητέρα μου και ήταν από το πρόγραμμα που δούλευε η μητέρα μου. Αυτός ο μάρτυρας, αφού δούλευε μαζί της, θα έπρεπε να ξέρει τουλάχιστον ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτό το πρόγραμμα είναι άνω των 65.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ