Έφυγε απο τη ζωη η δασκάλα παραδοσιακών χορών, Ολγα Καστανά στα 39 της μόλις χρόνια

Έφυγε απο τη ζωη στα 39 της μόλις χρόνια η Ολγα Καστανά, δασκάλα παραδοσιακών χορών στην Ημαθία και δημοτική σύμβουλος, με αξιόλογη δράση στον τομεα του πολιτισμού, καθως η φήμη για το έργο της είχε ξεπεράσει την Ημαθία.

EF9522A0 0AE9 4CEA A5B0 59F4CFC0B357

E71E2118 BE59 4F49 945F F73F7FD0D00A

Συγγενείς, φίλοι αλλά και συμπολίτες της 39χρονης δημοτικής συμβούλου έχουν βυθιστεί στο πένθος και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη Όλγα χάθηκε τόσο ξαφνικά αφήνοντας πίσω της το λατρεμένο της παιδί, ένα μικρό αγοράκι.

Σύμφωνα με το veriotis.gr, η Όλγα Καστανά, ήταν δημοτική σύμβουλος του δήμου Αλεξάνδρειας με μακρόχρονη θητεία στα πολιτιστικά της περιοχής. Μάλιστα ήταν δασκάλα παραδοσιακών χωρών με πολυσχιδή δραστηριότητα στον τομέα της διατήρησης των παραδόσεων του τόπου της.

9C8651B3 2C22 40C0 84A1 6AFF5F16EE67

Διαβάζουμε στο βιογραφικό της οταν ήταν υποψήφιος δημοτική σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογες:

6650F216 F817 434A AB41 E1D8698B5D19

Μια υποψηφιότητά που προσδίδει σημαντική δυναμική στο συνδυασμό «Αξίζουμε Καλύτερα».

Πρόκειται για μια δυναμική γυναικεία υποψηφιότητα με καταγωγή από τον Σχοινά Ημαθίας, που συγκεντρώνει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια καθώς πρόκειται για ένα άφθαρτο και ικανό πρόσωπο που έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας και έχει εκπροσωπήσει το Ρουμλούκι επάξια πολλές φορές και στο εξωτερικό.

Με βάθος γνώσεων της ιστορίας του τόπου μας και επαγγελματικής καταξίωσης στον χώρο του πολιτισμού ως χοροδιδάσκαλος, η Όλγα Καστανά αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Ναλμπάντη και αξίζει τη στήριξη όλων μας ώστε να δώσουμε με τη ψήφο μας φωνή στο Ρουμλούκι και στην πολιτιστική του κληρονομιά.

Μια νέα γυναίκα με όνειρα και ελπίδες που ομορφαίνει τα πάντα γύρω της με την αφοσίωση, το χαμόγελο και την αστείρευτη αγάπη που έχει για τον τόπο και τους πολίτες του δήμου Αλεξάνδρειας και το έχει αποδείξει με πράξεις. Με πάθος, με μεράκι και ανιδιοτέλεια έχει τη δύναμη να πάει το Ρουμλούκι ένα βήμα παραπέρα κι όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Με έναν εκπληκτικό τρόπο και επικοινωνιακό αξιοζήλευτο ταλέντο μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της στα μικρά παιδιά του δήμου μας διασφαλίζοντας έτσι καλύτερο και πολλά υποσχόμενο μέλλον στους μικρούς χορευτές που γράφουν τη δική τους ιστορία.

Η Όλγα Καστανά αποτελεί εγγύηση για να βάλουμε γερά θεμέλια για έναν πρωτοπόρο και σύγχρονο Δήμο που θα αποτελεί πρότυπο για τις επόμενες γενιές.
Με πίστη, όραμα και ελπίδα για να δημιουργήσουμε το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας – πρότυπο.

Όλγα Καστανά

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ