Συγκλονιζει η σύζυγος του Καραϊβάζ: Δεν υπήρξε καμία μέριμνα από το κράτος, ούτε ένας υπουργός δεν με πήρε τηλέφωνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο Γιώργος δεν ήταν κακοποιός. Δεν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών», δήλωσε η Στάθα Καραϊβάζ μιλώντας για την συμπλήρωση ενός έτους από την δολοφονία που πάγωσε το πανελλήνιο.

Ήταν μεσημέρι της 9ης Απριλίου, όταν ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, από πυρά αδίστακτων εκτελεστών. Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό στο Star.

6E27D1C2 61F1 4113 9514 F2B8A9F0C427

Από εκείνη τη «μαύρη» για την δημοκρατία και την ελευθερία του τύπου, ημέρα, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στις έρευνες των αρχών και οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγός του αναφέρει ότι βασανίζεται ακόμα από το ερώτημα «γιατί τον σκότωσαν» ενώ διερωτάται «αν ποτέ θα βρεθούν οι δολοφόνοι του».

«Αυτό που θα ήθελα ως σύζυγος Καραϊβάζ, είναι αυτό που θα ήθελε και ο Γιώργος και είναι η αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τέτοιους φόνους. Σαν σύζυγος ενός ανθρώπου που έχει εκτελεστεί, νιώθω ότι από την πλευρά του κράτους θα έπρεπε να υπάρχει μια άλλη προσέγγιση» δήλωσε η πικραμένη η Στάθα Καραϊβάζ.

«Δεν έχουμε λάβει καμία μέριμνα. Ούτε από ψυχολογική άποψη, ούτε από οικονομική. Δεν υπήρξε ούτε ένας υπουργός να με πάρει τηλέφωνο. Υπάρχει απαξίωση. Δεν δέχομαι την απαξίωση στο πρόσωπο του άνδρα μου. Ο άνδρας μου πέθανε ως αστυνομικός συντάκτης, δούλευε από το πρωί ως το βράδυ για να μπορέσει να φέρει ένα μισθό στο σπίτι» δήλωσε με παράπονο η γυναίκα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ