Το θέμα της Πάτρας, ο πόλεμος στην Ουκρανία και το ξεχείλωμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει η Αναλίνα Λάμπρου

Εδώ και 45 μέρες σχεδόν στις οθόνες μας παρακολουθούμε την εξέλιξη του πόλεμου στην Ουκρανία, και άλλες τόσες το σίριαλ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα Το ξεχείλωμα σε ένα από τα δυο θέματα έχει σκεπάσει τα μείζονα θέματα που μαστίζουν τα νοικοκυριά, όπως η ακρίβεια τα αυξημένα τιμολόγια ρεύματος και το υπέρογκο κόστος που καλούμαστε να πληρώσουμε ενώ δεν υπάρχουν λεφτά. Στα σοσιαλ μίντια γίνετε πάρτι όλη μέρα και όλη νύχτα σε ότι άφορα το θέμα της Ρούλας Πισπιριγκου με επαναλαμβανόμενα Space και threads σε σημείο εμμονικο.

Σε ότι αφορά τον πόλεμο τις Ουκρανίας μιλώντας ο Ζελενσκι προχθές στην βουλή των Ελλήνων χωρίς να υπάρχει ενημέρωση έβγαλε μέλη του Αζοφ στις οθόνες να μιλήσουν σε ένα δημοκρατικό ναό όπως είναι η Βουλή.

Δυο μέρες μετά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως δεν ήξερε πως θα μιλούσαν στην ουσία δυο Ναζιστές(γιατί αυτό είναι το τάγμα το Αζοφ)ένα χάος…

Επιστρέφοντας στο θέμα της Πάτρας αρκετός κόσμος έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με το συνεχές πιπίλισμα για αυτήν την υπόθεση από το πρωί έως το βράδυ. Ας σταματήσει εδώ η τυμβωρυχία πρωινών μεσημεριανών και απογευματινών εκπομπών. Το ΕΣΡ τι κάνει;; υπάρχει; δεν θα έπρεπε να βάλει ένα στοπ; ερωτήσεις χωρίς απάντηση….

Και μη χειρότερα με την πλύση εγκεφάλου….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ