Δυσοίωνη προγνωση της Ντορας Μπακογιάννη για τον Μακρον – Θεωρεί αβέβαιη την νίκη του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθόλου αισιόδοξη για την νίκη του Εμμανουελ Μακρον στις Γαλλικές εκλογες δεν εμφανίζεται η Ντορα Μπακογιάννη η οποια αγωνία για το αύριο στην Γαλλία.

Συγκεκριμένα αναφερει σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο, αναπαράγοντας όσα ειπε νωριτερα σε τηλεοπτική εκπομπή:

Η μεγάλη αγωνία της Ευρώπης σήμερα είναι οι γαλλικές εκλογές. Να ευχηθούμε να κερδίσει ο κ.Μακρόν διότι εάν έχουμε τη φίλη του κ.Πούτιν, την κ.Λεπέν επικεφαλής της γαλλικής Δημοκρατίας αυτό θα είναι μια δραματική εξέλιξη για όλους. #Mega

Η Ντορα Μπακογιάννη που νωρίς σημερα το πρωι μιλησε στο Mega τονισε επισης μεταξύ άλλων:

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης, όπου όλοι μας η συζήτηση δεν στρέφεται γύρω από τον πρόεδρο μίας χώρας, ο οποίος μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων για «Ελευθερία ή Θάνατο» και να συζητάμε για το εάν οι άνθρωποι τους οποίους έβγαλε επειδή είναι ελληνικής καταγωγής και πολεμούν στη Μαριούπολη, μας άρεσε ή δεν μας άρεσε ότι εμφανίστηκαν οι δύο μαχητές του Τάγματος του Αζόφ.

Όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από αυτούς που πολεμάνε.

Για εμάς τους Έλληνες είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ξεκάθαροι όταν μιλάμε για αυτόν τον πόλεμο. Για εμάς τους Έλληνες που ζήσαμε στο πετσί μας τη ρητορική του κυρίου Ερντογάν, τον αναθεωρητισμό του, ακριβώς η ίδια ορολογία χρησιμοποιήθηκε και από τον κύριο Πούτιν,άρα εμείς έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ξεκάθαροι και να μην έχουμε καμία εσωτερική αμφισβήτηση ότι πολεμάμε με το δίκαιο.

Σε ένα χρόνο από τώρα η οικονομία μας πρέπει να είναι προστατευμένη. Δεν πρέπει να ξαναπεράσουμε την εποχή των μνημονίων.

Ολοκληρώνοντας, η βουλευτής αναφέρθηκε στις γαλλικές εκλογές και τις χαρακτήρισε ως τη μεγάλη αγωνία της Ευρώπης και ευχήθηκε να επανεκλεγεί το κόμμα του Μακρόν, καθώς εάν κερδίσει η Λεπέν θα είναι «δραματική εξέλιξη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ