Αφωνο το πανελληνιο απο τις περιγραφές του πατέρα στον Άγιο Παντελεημονα: Τα παιδιά έβγαζαν κατσαρίδες από το στόμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εικόνες φρίκης των παιδιών με δαγκώματα από ποντίκια και έντομα σε όλο τους το σώμα έχουν σοκάρει το πανελλήνιο με τον πατέρα τους, τον οποίο είχε διώξει από το σπίτι η μητέρα, να περιγράφει με δάκρυα στα μάτια την εικόνα που αντίκρισε όταν έφτασε στο διαμέρισμα που έμεναν τα τρία ανήλικα παιδιά.

«Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τα παιδιά ξαπλωμένα είχε ενώσει 2 μονά κρεβάτια ,να βγάζουν κατσαρίδες από το στόμα. Το ταβάνι ήταν ένα μαύρο πράγμα από κατσαρίδες, οι τοίχοι τα κρεβάτια τα πάντα και να μένουν μέσα τα μωρά. Λιποθύμησα και με πήρανε σηκωτό» δήλωσε στο Mega ο πατέρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τα παιδιά έχουν πληγές στα ποδιά τους από τσιμπήματα των εντόμων ενώ ποντίκια έτρεχαν μέσα στο σπίτι.

«Σε άθλια κατάσταση τα είχαν φάει στα ποδαράκια τους τα έντομα» αναφέρει ο πατέρας που είναι ναυτικός και έλειπε το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου.

Από πέρυσι η πρώην σύζυγος του απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά, ωστόσο ο ίδιος κινητοποιήθηκε προχωρώντας σε καταγγελία.

«Ήθελα να μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου. Είχε κάνει κατάληψη στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να μπω μέσα θα με σκότωνε ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος» λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους γείτονες η 30χρονη μητέρα ήταν απρόσιτη και επιθετική. «Η κυρία αυτή πήγαινε τα παιδιά στο Μοναστηράκι αν δεν κάνω λάθος και τα παιδιά ήταν σε επαιτεία, ζητιάνευαν» αποκαλύπτει ένοικος της πολυκατοικίας.

Στο «Χαμόγελο του παιδιού» φαίνεται πως είχε γίνει καταγγελία από τον Φεβρουάριο. Αμέσως ειδοποιήθηκε εισαγγελέας αλλά όταν η πρόνοια του δήμου επισκέφθηκε το σπίτι δεν ήταν κανείς εκεί.

Ύστερα από νέα καταγγελία του πατέρα αλλά και την κινητοποίηση δύο γειτόνων η 30χρονη μητέρα και ο 54χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ τα τρία ανήλικα παιδάκια οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων», για να υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ