Σάλος στο Μαξίμου με την ανάρτηση της Αναστασιας Γιαμαλη για τον Κωστα Βαξεβάνη στο καναλι Κόντρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριο ξενύχτι προβλέπεται απόψε στο Μαξίμου μετά απο αυτο που ανακοινωθηκε απο την Αναστασία Γιαμαλη πως θα συμβεί στον αέρα του Κόντρα απόψε το βράδυ:

Απόψε μεσάνυχτα νταν στο #kontra24 καλεσμένος ο εκδότης του Documento, @KostasVaxevanis. Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της Novartis, οι διώξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και το μέλλον της ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Συντονιστείτε τα μεσάνυχτα στο @KontraChannel

Χαρακτηριστικό του τι θα συμβεί ειναι το άρθρο του Κωστα Βαξεβάνη απο το documentonews.gr με τίτλο: Προσοχή γιατί ένα διεφθαρμένο δικαστικό κράτος θα εκτελεί εντολές

Το πρόβλημα της χώρας εδώ και δεκαετίες είναι η διαφθορά. Και διαφθορά υπάρχει γιατί μπορεί να αναπτύσσεται ατιμώρητη με ευθύνη παραγόντων της Δικαιοσύνης.

Το σκάνδαλο Novartis στην Ελλάδα, δεν είναι το πρώτο που συγκαλύπτεται και πολύ φοβάμαι πως δεν θα είναι ούτε το τελευταίο. Το σκάνδαλο της Siemens, (θυμίζω ότι η Οικογένεια Μητσοτάκη δεν είχε ούτε αγέννητο παιδί που να μην έχει γαλουχηθεί στα πάρε δώσε με τον γερμανικό κολοσσό), έκλεισε με τον ίδιο προκλητικό τρόπο που έκλεισε η Novartis. Οι πρωταγωνιστές του, φυγαδεύτηκαν απροκάλυπτα από τους κυβερνώντες, ενώ υπήρξαν και πάλι διάφορα νομικά τερτίπια για να μην δικαστούν.

Το σκάνδαλο Novartis όμως, έχει μια βασική ποιοτική διάφορά με τα άλλα σκάνδαλα και την συγκάλυψή τους. Στα άλλα σκάνδαλα, η προσπάθεια των διεφθαρμένων ήταν, με εργαλείο την πολιτική και όπως πάντα το σύστημα στη Δικαιοσύνη, να αποφύγουν την τιμωρία. Στη Novartis , δεν τους έφτανε μόνο να διαφύγουν την τιμωρία. Έπρεπε να τιμωρήσουν παραδειγματικά και χωρίς καν την ανάγκη τήρησης των προσχημάτων (ακριβώς για να εκπαιδεύσουν με τον τρόπο αυτό την κοινή γνώμη στην επιβολή των άνομων κανόνων), όσους επιχείρησαν να μιλήσουν ή αποκάλυψαν το σκάνδαλο.

Τι αποκάλυψε η υπόθεση με τις συνομιλίες Μανιαδάκη; Πως όσα μου περιέγραφε σε ανύποπτο χρόνο ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας, τελικώς έγιναν πράξη. Συνεχίστε την ανάγνωση.Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ