Γιούχαραν τον 90χρονο φονιά της Τήνου – Του φωναζαν ξεφτίλα δολοφόνε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών έφτασε το απόγευμα της Τρίτης ο 90χρονος που δολοφόνησε τον γείτονά του στην Τήνο, που έφτασε στη Σύρο και οδηγήθηκε υποβασταζόμενος με μαγκούρα στις ανακριτικές αρχές ενώ στο λιμάνι του νησιού, οργισμένος κόσμος αποδοκίμασε τον δράστη φωνάζοντας: «Ξεφτίλα, δολοφόνε». 

tinos thyma dolofonias spyros
Το θύμα 

Ο 90χρονος είναι αντιμέτωπος με την ποινή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον (λόγω προχωρημένης ηλικίας) ή σε ψυχιατρική κλινική.

Υπενθυμίζεται ότι δράστης και θύμα λογομάχησαν για μια ασήμαντη αιτία, ωστόσο είχαν πολλές διαφορές τα τελευταία χρόνια και είχαν αλληλομηνυθεί.

Η ηλικιωμένη μητέρα του Σπύρου Μεταξά, του θύματος του 90χρονου, μίλησε νωριτερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ξέσπασε κατά του δράστη. Η ίδια είπε ότι ο δολοφόνος του γιου της δεν θα τιμωρηθεί λόγω προχωρημένης ηλικίας, ενώ πρόσθεσε πώς και ό,τι και να γίνει, ο γιος της δεν θα γυρίσει πίσω. «Και τα δύο μου παιδιά χάθηκαν άδικα» δήλωσε η ηλικιωμένη, ενώ αποκάλυψε ότι τα τελευταία λόγια του Σπύρου ήταν «μανούλα σε αγαπώ, πρόσεχε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ