Η κορμοστασιά μας και τα τουρκικά λαδώματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν γίνεται αλιώς.
Πρέπει όλοι οι Έλληνες να παραδεχθούν και να αποδεχθούν όχι μόνο τις σπάνιες ικανότητες, αλλά και τις υποτελείς συμπεριφορές, όπως
και τους «τεμενάδες» τις δωροδοκίες (πάσης μορφής τέτοιες) ..τι ότι κι αν πείς που χρησιμοποιεί ο Τούρκος διαχρονικά προς κάθε ισχυρότερον ενώπιον του οποίου όταν βρεθεί.

Έστω και τυχαία, για να κάνει τη
δουλειά του. Το αυτό ομοίως αντίστοιχα εφαρμόζει και με τις αποφάσεις/ενέργειες του
όπου τον οφελεί και κατα πόσον (πάντα οι ισχυρότεροι) τον ανέχονται.

Διέρρευσε, πάντα δημοσιογραφικά,ότι ο
Πρόεδρος της Τουρκίας «παροπλίζει» τους Ρωσικούς πυραύλους S400 που έχει αγοράσει!
Αυτό μέχρι της διαρροής εφέρετο αδιανόητο. Και προφανέστατα είναι μία άλλη απάτη της Τουρκίας διά «διαρροής»!

Επίσης «αρχειοθετείται» ως μεταδίδεται και ο παρά Βόσπορος και τούτο για να
εξευμενίσει,ως αυτό λέγεται, τους ισχυρούς δώθενες κείθενες. Τί γρήγορα που προσαρμόζεται σε ότι η περίσταση το απαιτεί.

Πάνε και οι «εκβιασμοί» πάει και το εδώ είναι Τουρκία, πάει καί το «ο καιρός που μας λέγατε τί να κάνουμε πέρασε» πάει και ότι κόντρα στη Δύση ή και Αραβικό Κόσμο. Αυτά και άλλα τέτοια πολλά ο Τούρκος! Τα πάντα, αρκεί να κάνει τη δουλειά του.

Ο δικός μας, πού μας οδηγεί; Που το τσιτάτο της κορμοστασιά του, το αφ υψηλού (και προς πάντας) κοίταγμά του, το υπεροπτικό μειδίαμα του, το μισό ειρωνικό ατένισμά του προς πάντα μη με αυτόν τον ίδιο ´συμφωνούντα,
από την άλλη πλευρά να βάλεις, προς τα πού η ζυγαριά θα γύρει;

Επίσης,πάντα δημοσιογραφικά, μεταδίδεται γενική Τουρκική διπλωματική προς εξομάλυνση των σχέσεων, και κάτω από οποιοδήποτε κόστος, της Τουρκίας προς Αίγυπτο, Σ. Αραβία, Εμιράτα, Κόλπος Αραβικός (εμείς ακόμα τον λέμε Περσικό) με τα εμιράτα του, με απώτερο τον στόχο… όλοι γνωρίζουμε ποιόν.

Μεταδίδεται ότι ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει έναρξη γεωτρήσεων προς διερεύνηση ύπαρξης αερίου Δυτικά Νοτιοδυτικά της χώρας.

Είθε και καλή αρχή μήπως μάθουμε,εκτός της ύπαρξης των όποιων υδρογονανθράκων, αν έχει λευτερωθεί η Κρήτη.
Τουλάχιστον η από δώ (μακρινή) της Τουρκίας μεριά!
Τέλος δημοσιεύτηκε καταγγελία (από του βήματος των Δελφών) αναδόχου, πως το δημόσιο του πούλησε Ναυπηγεία που δεν είναι δικά του, και επ αυτού θα αποφασίσει η
Δικαιοσύνη.

Κατά τα άλλα, αν ποτέ τελειώσει το Κτηματολόγιο……..( με τις ενστάσεις δεδικασμένες) θα αρχίσει να επικρατεί κάποια τάξη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ