Όλη τη μέρα κανει δηλώσεις στα καναλια η Πισπιριγκου μεσα απο τη φυλακή σαν να εχει ο μήνας εννια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες δηλώσεις έκανε στην τηλεόραση η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη μητέρα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε ότι σκέφτεται τα παιδιά της και ότι είναι αθώα. Η ίδια δήλωσε ότι έχει μείνει μόνης της και πλέον δεν την ενδιαφέρει το γεγονός ότι ο εν διαστάσει σύζυγός του συνεχίζει με άλλη γυναίκα τη ζωή του.

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ. Και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Τις σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά έστω μια αφορμή, έστω. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις “κανένας δεν θα έβρισκε”, το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν σαν άνθρωπο και μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν, μιλάνε και με παρουσιάζουν τέρατα και δεν είμαι αυτή», δήλωσε στην εκπομπή.

«Θα έλεγαν σε κάποιον ότι η γυναίκα του σκότωσε τα παιδιά του και θα αντιδρούσε έτσι χαλαρά; Δεν ξέρω πώς κινείται. Το έχει πάρει πολύ χαλαρά. Εγώ δε θα αντιδρούσα έτσι», είπε και πρόσθεσε: «Δεν έρχεται να με ρωτήσει “γιατί”, αφού πιστεύει ότι σκότωσα τη Τζωρτζίνα. Είναι πολύ άδικο αυτό που μου συμβαίνει. Περιμένω να λάμψει η αλήθεια, όχι για μένα, αλλά για τα παιδιά μου που τη δικαιούνται».

Τι είπε για τη Μαλένα και την Ίριδα

Απαντώντας σε ερώτηση για τη νέα έρευνα που ξεκίνησε προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εκείνη σκότωσε τη Μαλένα και την Ίριδα, η Πισπιρίγκου δήλωσε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει. Από μένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανένα δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό». Παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος τον οποίο προσέγγισε η οικογένεια μετά τον θάνατο της Μαλένας, υποστήριξε ότι το ζευγάρι ήθελε αποζημίωση, η 33χρονη είπε ότι ο λόγος που έκαναν τη μήνυση ήταν «για να μας πει οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια».

Σχολιάζοντας την περίπτωση της Ίριδας, η μητέρα δήλωσε: «Μετά λένε για το πανάκι . Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι; Αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με κάθε άλλο τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά».

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και σε όσες μαρτυρίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την βίαιη συμπεριφορά της προς άλλες γυναίκες: «Ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δόξα τω Θεώ, ο Μάνος στη ζωή είναι και εδώ είναι να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ, μα ποτέ αυτά τα πράγματα».

Τι απάντησε για την φράση του Μάνου ότι θέλει να μπει μισή ώρα στο κελί

Η ίδια ρωτήθηκε και την φράση του Μάνου ο οποίος ζήτησε να μείνει μαζί της μισή ώρα στο κελί και ότι αν αυτό γινόταν, θα έμπαινε ο ίδιος στη φυλακή για ανθρωποκτονία: «Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά είπε. Είπα ότι δεν θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου, αυτό είπα και στους δικηγόρους, το έχω πει να το πουν και προς τα έξω. Ο Μάνος μπορεί… δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα όλα κι΄ όλα και μετά είχε κόψει η επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, τι να πω… εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς».

Η Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι η στάση του συζύγου της είναι ανεξήγητη και ότι: «προφανώς και περίμενα κάτι παραπάνω γιατί με τον Μάνο ήμουν εννιά χρόνια, είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα “γιατί” εμένα. Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν, εμένα της ίδιας να μου πει “γιατί, γιατί τα παιδιά μας“, αφού το θεωρεί δεδομένο».

Μιλώντας για το πώς περνάει η μέρα της στο κελί, η 33χρονη ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία τη δική μου, και πώς νιώθω εγώ. Πρώτα απ’ όλα δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω όλη μέρα και όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι.. γιατί δεν είμαι εγώ και το Πάσχα που έρχεται παρακαλάω κάθε βράδυ να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει. Γιατί κατηγορούμαι άδικα».

Για τις καταγγελίες

Μάλιστα η ίδια αρνήθηκε ότι υπήρξε οποιαδήποτε κακοποίηση της Τζωρτζίνας από συγγενή του Μάνου και πως οι μελανιές είχαν προκληθεί από άγαρμπους χειρισμούς του συγκεκριμένου προσώπου. Αναφορικά με την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», η Ρούλα είπε ότι την έκανε πρώην σύντροφος του Μάνου μόνο και μόνο για να τους εκδικηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ