Σοκαρισμένο το πανελληνιο με τις νέες δηλώσεις της Πισπιριγκου: Εχει αγχωθεί που εχει χασει 7 κιλά την τελευταία εβδομάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία εβδομάδα μετά την προφυλάκιση η γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της μιλάει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για το θάνατο των τριών παιδιών της.

«Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια Πάσχα μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους» δηλώνει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να δηλώνει ότι δεν έχει καμία ανάμιξη στο θάνατο των παιδιών. Μόνη της στο κελί όπως λέει έχει κάνει την αυτοκριτική της ωστόσο δεν θεωρεί ότι έχει κάνει κανένα λάθος.

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα τα παιδιά μου.. Πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη την ημέρα θα γινόταν όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για το θάνατό της, για το θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται.. δεν αντέχεται . έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Τις σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω μια αφορμή, έστω. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις, κανένας δεν θα έβρισκε» αναφέρει.

Μόλις μία εβδομάδα μετά την προφυλάκιση της, όπως λέει έχει χάσει 7 κιλά από την στεναχώρια της.

«Πρώτα από όλα κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία τη δική μου και πως νιώθω εγώ . Πρώτα από όλα δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω όλη μέρα και όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι εγώ… γιατί δεν είμαι εγώ και το Πάσχα που έρχεται ειλικρινά παρακαλώ κάθε βράδυ να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει. Γιατί κατηγορούμαι άδικα» υποστηρίζει.

Οι Αρχές ερευνούν τη σχέση της και με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, όσο εκείνη μένει προφυλακισμένη για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Μετά λένε για το πανάκι. Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι; Αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με κάθε άλλο τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά» δηλώνει αναφορικά με το πανάκι που βρέθηκε δίπλα στην Ίριδα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται απογοητευμένη από τη στάση του Μάνου Δάσκαλάκη και αφήνει αιχμές για τη συμπεριφορά του.

« Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία κι αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία .. τι να πω , εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς. Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες , οι οποίες ήταν άκαρπες. Να πει εμένα την ίδια δηλαδή , ότι ναι Ρούλα το έχεις κάνει, έχω αυτή την απόδειξη. Δεν έχω εγώ απόδειξη καλά καλά στα χέρια μου. Η στάση του είναι ανεξήγητη. Με τον Μάνο ήμουν εννέα χρόνια, είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα «γιατί εμένα»; Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν, εμένα την ίδια να μου πει «γιατί, γιατί τα παιδιά μας» αφού το θεωρεί δεδομένο. Περιμένω την αλήθεια, έστω και αργά, την δικαιούνται, όχι εγώ , τα παιδιά μας» λέει η 33χρονη.

Πάντως αν και απομονωμένη στις φυλακές Κορυδαλλού δείχνει να γνωρίζει τα πάντα γύρω από τη νέα ζωη του Μάνου Δασκαλάκη. Ωστόσο δηλώνει πως πλέον δεν την ενδιαφέρει τίποτα.

«Το έμαθα πριν περίπου τρεις – τέσσερις μέρες. Ότι η συγκεκριμένη κοπέλα που συγκατοικούσε πριν είναι η κοπέλα που είναι και τώρα στη ζωή. Μου είχε πει πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας ότι σκέφτεται να κατέβει Αθήνα ότι έχει μια πρόταση για δουλειά και ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο με εμένα, αλλά φυσικά θα είχα τα πάντα για το παιδί, ο,τιδήποτε. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα τα πράγματα και μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος μετακόμισε στην Αθήνα σιγά σιγά και συγκατοικεί με μια κοπέλα από όσο γνωρίζω. Εμένα τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Έχασα τα πάντα και δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος» δηλώνει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου περνάει τις περισσότερες ώρες βλέποντας τηλεόραση, Όταν βγαίνει από το κελί της είναι συνεχώς στο καρτοτηλέφωνο μιλώντας με τις ώρες στο τηλέφωνο. Τις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι της 33χρονης αναμένεται να καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισής της.

Με πληροφορίες απο το megatv.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ