Μέλος της ομάδας γνωστού τράπερ ο Αλβανός που βίασε την 17χρονη στον Κορυδαλλό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεσημασμένος Αλβανός που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα ήταν τελικά ο βιαστής της 17χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του στον Κορυδαλλό.

Ο δράστης ο οποίος είναι μέλος της ομάδας γνωστού τράπερ, διατηρούσε ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram και συστηνόταν ως Πακιστανός στα κορίτσια που προσπαθούσε να προσεγγίσει.

Η ανήλικη που κατήγγειλε το περιστατικό την Ασφάλεια Κορυδαλλού ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας που την βίασε είχε καταγωγή από το Πακιστάν, όπως της είχε πει ο ίδιος, ωστόσο το βιολογικό αποτύπωμα του δράστη στα ρούχα της 17χρονης «έδειξε» την ταυτότητά του, σύμφωνα με το protothema.gr.

Ο 27χρονος προσέγγισε την μαθήτρια της Β’ Λυκείου μέσω Instagram και την έπεισε να συναντηθούν έξω από το σπίτι της την περασμένη Δευτέρα. Αρχικά την οδήγησε σε πάρκο του Κορυδαλλού όπου της επιτέθηκε με την 17χρονη να αντιστέκεται. Στη συνέχεια την ανάγκασε να τον ακολουθήσει στην γκαρσονιέρα που έμενε, ανέβασε την ένταση της τηλεόρασης για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά της και την βίασε.

Αφού ολοκλήρωσε το σατανικό του σχέδιο, την επιβίβασε στο μηχανάκι του, την επέστρεψε στο σπίτι της και την απείλησε να μην βγάλει άχνα για όσα έγιναν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ