Νέος σάλος με τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο: Καθάρματα των ΜΜΕ σιχαμένοι μισθοφόροι των καναλαρχών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος τονίζει:

Καλημέρα σε όλες- όλους τους υγειονομικούς σε αναστολή. Μέχρι να επιστρέψουν στην εργασία τους θα ντρέπομαι ως άνθρωπος. Καθάρματα των ΜΜΕ σιχαμένοι μισθοφόροι των καναλαρχών , δώστε τους πίσω τη ζωή τους! Το αφήγημα κατέρρευσε. Είναι το μόνο που κινδυνεύει! Το μεγάλο ψέμα σας!

Σόκαρε το πανελληνιο ο Αντώνης Κανακης με όσα ειπε στον αέρα των Ράδιο Αρβύλα: Αυτο που κάνετε ειναι εκδικητικό, ειναι εξόντωση

Ενώ σε άλλη του ανάρτηση, σχετικά με την πορεία της υγείας του τονίζει:

Ατομικό δελτίο covid-19. Στην 9η ημέρα στο self test θετικός (δίγραμμος σαν επιταγή). Οξυγόνο 99, θερμοκρασία 35.9. Γεύση -όσφρηση κανονικές.Πάμε καλά που έλεγε ο Καραμανλης και καταστράφηκε η οικονομία. Δεν έχω διαθήκη αλλά δεν έχω και κρυφή περιουσία για να γράφουν μαλακίες…

Ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος εχει νοσήσει απο κορωνοιο εδώ και κάποιες μέρες ενώ ειναι ανεμβολιαστος και φροντίζει να ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα με αναρτήσεις του τους φίλους για την πορεία της υγείας τους.

Θα μπορούσε να πει καποιος χαριτολογώντας πως οπως παλια στις εκπομπές του εγραφε στους τίτλους πως Ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος ντύνεται σπίτι του, ετσι και τωρα βγάζει διαδικτυακά ιατρικά ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του, σπίτι του.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΑ. Μέχρι σήμερα δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια εάν έκανα ή δεν έκανα το εμβολιο. Τώρα που κόλλησα μπορώ.Έχουμε και λέμε λοιπόν 67 ετων, καπνιστής (πουράκι όχι τσιγαράκι) και ανεμβολίαστος. Τριτη ημέρα σήμερα εάν δεν τα τινάξω θα σας ενημερώνω.🌸🥂😂!

D9D2461B 8F01 4D9C A356 38F7CC5D03E1

Κάτι πολυ ενδιαφέρον. Αυτά τα rapid test self test κλπ είναι της πλακας. Δυο ημέρες μετά το μοριακό δεν έδειχναν τίποτα. Στέλνουν τους φορείς να κολλάνε τους υπόλοιπους με τη βούλα.Δείτε το μοριακό και το rapid. Η λήψη έγινε την ίδια στιγμή.

D9D2461B 8F01 4D9C A356 38F7CC5D03E1C81860E9 AE4F 45F0 A74E 0D20F9BC36B6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ