Ανοίγουν σαμπάνιες στο Μαξίμου που τελείωσε η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα – Τόση χαρα ο Μητσοτακης είχε να δει απο την βραδιά των εκλογών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακουφισμένοι στο Μαξίμου που έριξε επιτελους αυλαία για φέτος το “Ράδιο Αρβύλα” στον ANT1. Η συγκεκριμένη εκπομπή την οποια άνθρωπος κοντά στον πρωθυπουργό την είχε παρομοιάσει σαν ένα τηλεΓαλατικο χωριό που ακόμη αντιστεκόταν στον χώρο των Πετσομενων media, κάνοντας σάτιρα και κριτική στην εξουσία χωρίς κομματική κάλυψη.

Ετσι η συγκεκριμένη ημέρα ήταν δίπλα σημαντική, αρχικα για την παρέα του Αντώνη Κανακη καθώς πέρα από το “κλείσιμο” της φετινής σεζόν, η εκπομπή ειχε γενέθλια. Και κατα δεύτερο λογο γιατί ανακουφίστηκαν στο Μαξίμου που πλέον τους ξεφορτώθηκαν, τουλάχιστον ως την επόμενη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Οι ράδιο αρβύλα ειχαν ενημερωσει μέσω ανάρτησης στο Instagram στην οποια έγραφε: Σήμερα η μέρα για μας είναι ξεχωριστή, γιατί εκτός από το φινάλε μας, είναι και τα γενέθλιά μας και σας θέλουμε παρέα μας.

Η εκπομπή ξεκίνησε  στις 20:00 με  το σήμα αρχής να πεφτει τρεις φορές, μέχρι να πετύχουν το πρώτο τραγούδι που βάλανε, όταν ξεκίνησε το “Ράδιο Αρβύλα” το 2008, καθώς, όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης, δεν μπορούσαν να θυμηθούν ποιο ακριβώς ήταν.

Στην αποφώνηση της εκπομπης  κι αφού έσβησαν τα κεράκια στην τουρτα, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Έχουμε γενέθλια. 14 χρόνια, 15 τηλεοπτικές σεζόν από το 2008. Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΑΝΤ1, που φιλοξένησε το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο και τους αφανείς ήρωες. Αχ αυτήν τη σεζόν πηγαίναμε από το ένα στο άλλο, από τον πόλεμο στην πανδημία, από εκεί στους βιασμούς και στις δολοφονίες. Είναι ένα τοξικό περιβάλλον.

Το είπα και την προηγούμενη φορά δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε κάθε φορά που τελειώνει η εκπομπή… Φέτος όμως έχει γίνει ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας κι η κοινωνία μας τόσο τοξικά με τόσο δηλητήριο, που νιώθουμε μια ανακούφιση γιατί η ψυχολογία μας και το στομάχι μας θέλουν να φύγουμε από τον πλανήτη. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό. Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε εσάς και τις οικογένειές μας γιατί η αγάπη κι η εκτίμηση που έχετε για το Ράδιο Αρβύλα, φέτος ήταν πιο σημαντική, ουσιαστική και σχεδόν μας γιάτρεψε. Θέλω να ξέρετε ότι σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ