Σάλος με το θερμό επεισόδιο για πρώτη φορά στον αέρα εκπομπής του Σκάι με πρωταγωνιστή τον Πορτοσαλτε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητες σκηνες διαδραματίστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Σκάι εμώ ακούστηκαν και αδιανόητες εκφράσεις απο έγκυρους δημοσιογράφους. Μέχρι πρότινος σίγουρα όλοι μας πιστεύαμε πως είναι πιθανότερο να αποχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μαξίμου, πάρα ο Άρης Πορτοσάλτε από το στούντιο του σταθμού.

Και όμως.

Δεν ξέρουμε εάν ο λόγος ήταν ότι ο Σκάι έπαιξε κομμάτια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα κι αυτό εξόργισε τον γνωστό δημοσιογράφο. Ούτε εάν όντως προκλήθηκε από τον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος εάν δούμε προσεκτικά το βίντεο, δεν είπε και τίποτα το «εξοργιστικό».

Πάντως ο Άρης ήταν αμετανόητος και παρά τις εκκλήσεις των παρουσιαστών και τα εμβρόντητα βλέμματα των προσκεκλημένων, αποχώρησε εξοργισμένος λέγοντας «τελειώσαμε». Συνεχίστε την ανάγνωση.

Κανείς δεν κατάλαβε εκνεύρισε τον δημοσιογράφο – Ματαία τον παρακαλούσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ», ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ κ. Άρης Πορτοσάλτε κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, με συνομιλητές τους Γιώργο Καραμέρο και Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Πορτοσάλτε και μιλώντας για την παρέμβαση Ζελένσκι στη Βουλή, ο Γιώργος Καραμέρος «τόλμησε» να μιλήσει πάνω του, με τον διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ να γίνεται έξαλλος και να επιδίδεται σε ένα σόου στον τηλεοπτικό αέρα.

Παρά τις εκκλήσεις του παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου για να παραμείνει και το χαμόγελο του Γιώργου Καραμέρου, που πραγματικά δεν του είπε και τίποτα προσβλητικό, ο κ. Πορτοσάλτε έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε.

Φαίνεται πως ο κ. Πορτοσάλτε έχει «γλυκαθεί» από τη δημοσιότητα που λαμβάνει όταν κάνει σόοου στο στούντιο και έχει αποφασίσει να το πραγματοποιεί πολύ συχνά.

Ο Αρης Πορτοσάλτε πέταξε το μικρόφωνο όταν ο Γιώργος Καραμέρος “μη δείξτε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ