Σάλος στον αέρα του XFactorGr – Κατέρρεαν ένας ένας οι παίχτες οταν τους πέταγαν απο το παιχνίδι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βάρβαρη αρχή για το XFactorGR οπου απο όλο το τσούρμο που πέρασαν οι κριτές στην επόμενη φάση απέμειναν στο παιχνίδι μόλις 40 με το υπόλοιπο πλήθος να απομακρύνεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Παιδιά με όνειρα και ελπίδες που πίστεψαν οτι εχουν το πλεονέκτημα να συνεχίσουν στο παιχνίδι ξαφνικά βρέθηκαν εκτός της εκπομπης μένοντας άφωνοι απο την ταχύτητα του ξεκαθαρίσματος.

Σαν να ήταν άψυχα πιόνια σε σκακιέρα τους έλεγαν με άνεση παιδιά εδώ σταματάμε καλή τύχη και άντε γεια γεμίζοντας πόνο τα μάτια της ψυχης τους.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς οταν η μητέρα μιας διαγωνιζόμενης που την συνόδευε στα bootcamp αντέδρασε έντονα, κάνοντας λόγο για «παζάρι».

Παράλληλα, ανακοίνωσε την αποχώρηση της κόρης της από το διαγωνισμό, απόφαση την οποία υπερασπίστηκε και η ίδια η διαγωνιζόμενη.

Μαλιστα η απόφαση των κριτών να μην της δώσουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση του μουσικού show στεναχώρησε μια διαγωνιζόμενη.

Εκείνη, με το που άκουσε ότι δεν εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αποχώρησε από τη σκηνή και από το χώρο των auditions φανερά εκνευρισμένη.

Οι αποφάσεις των κριτών του X-Factor «πληγώνουν» τους διαγωνιζόμενους

Η περίπτωση Ανδρέας Γεωργίου ως επιλογή παρουσιαστή, είναι σαν να σπρωχνεις το σόου (?) στο κενό.
ΥΓ: Πώς ένα παιδί, που δεν είναι πια παιδί , είναι τόσο άχρωμο, ατάλαντο και παρόλα αυτά χωμένο σε όλα, παραμένει ανεξήγητο #XFactorGR

Υ.Γ. Παρα πολύ  καλή στιγμή του παιχνιδιού οταν ανακοινωθηκε η απόφαση της παραγωγής να δωρίσει μια υποτροφία τραγουδιου στην 16χρονη Μαρία Λεμονή με την εξαιρετική φωνη.

Και προς επιβράβευση του καναλιού η 16χρονη πέρα από την υποτροφία για το ωδείο, ταξίδεψε στην Αθήνα με την εξαιρετική πραγματικά πρωτοβουλία του προέδρου του MEGA, Ευάγγελου Μαρινάκη για να συναντήσει μια ομάδα μουσικών, δασκάλων και τραγουδιστών της Λυρικής Σκηνής, που την άκουσαν με προσοχή και της έδωσαν τις κατάλληλες συμβουλές.

Μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή στο παιχνίδι, που σίγουρα θα βοηθήσει το ξεχωριστό ταλέντο της Μαρίας να βρει τον δρόμο που της αξίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ