Θρηνος για το 16χρονο παλικαρακι που έφυγε απο τη ζωη μετά απο τροχαιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην περιοχή Ματαράγκα της Καρδίτσας, από την είδηση του θανάτου του 16χρονου μαθητή, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο ανήλικος δεν τα κατάφερε και κατέληξε, όπως γνωστοποίησε ο Διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας Κωνσταντίνος Αθανασίου.

«Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καρδιτσας, το 16χρονο παλληκαράκι μας έχασε την άνιση μάχη και…έφυγε. Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές Αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για προσφορά αίματος όχι μόνο στο Νομό της Καρδίτσας, αλλα και σε όλη την Ελλάδα! Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου νέου. Η αιμοδοσία της Κυριακής 17-4-22 μετατρέπεται πλέον σε εθελοντική, στη μνήμη του άτυχου Τριαντάφυλλου» ανέφερε στο μήνυμά του.

Ο άτυχος νέος οδηγούσε το μηχανάκι του το μεσημέρι της Παρασκευής όταν συγκρούστηκε με ένα ΙΧ όχημα, στην οδό Σοφάδων – Κυψέλης. Νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας σε κρίσιμη κατάσταση για περίπου δύο ημέρες, με βαριές κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ