Σάλος με την τεράστια γκάφα του Σκάι με το ρωσικό πλοίο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτα δεν γίνονται ούτε στους παιδικούς σταθμούς. Ο ΣΚΑΪ έχει βάλει φωτογραφία με ένα… τρακτέρ να τραβάει το ρωσικό πλοίο (από ένα meme) σε κανονικο άρθρο στην ιστοσελίδα του.

Προφανώς ο χειριστής που το ανέβασε πάνω στον πανικό της δουλειάς δεν το πήρε χαμπάρι καθως η φωτό που πήρε από τον λογαριασμό του Fred Wellman @FPWellman ήταν απο αστειο meme.

Ο Fred Wellman που γρήγορα κατάλαβε το λάθος του έστελνε συγχαρητήρια στον ανώνυμο creator: «I did not create this meme…but man…I really love it» αλλα ο Σκαι την πάτησε και το αναπαρήγαγε αμάσητο.

C9EDBAEE A7F5 4E16 8C44 9641A365A611

Δείγμα της προχειρότητας που δουλεύουν τα sites στην χώρα μας, με εργαζόμενους που τρέχουν πανικόβλητοι σαν τον Βέγγο να ανεβάσουν ειδήσεις σε ένα ανούσιο αγώνα να προλάβει το ένα site το αλλο, οπου η αντιγραφή παει σύννεφο σαν κάτι αλλο…..

Και το θεμα δεν ειναι το site του Σκαι καθως θα μπορούσε να συμβεί και σε οποιοδήποτε αλλο site που δουλεύει με συνθήκες γαλέρας, με μισθούς πείνας, με εργαζόμενους που ανεβάζουν ειδήσεις ταυτόχρονα σε καμία δεκαριά sites για να επιβιώσουν ενώ οι ιδιοκτήτες τους τσεπώνουν τα λεφτά απο τις λίστες Πετσα.

Εργαζόμενοι που πληρώνονται με χρονοκαθυστέρηση και ένα και δυο μήνες αργότερα και μπορει και ποτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ